Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Πήρε ταλέντο της Chelsea η Liverpool

Ήταν αναμενόμενο εδώ και καιρό πως θα αποχωρούσε από την Chelsea, όχι όμως και το που θα κατέληγε. Ο λόγος για τον Dominic Solanke, ο οποίος από τη νέα σεζόν θα βρίσκεται στο έμψυχο δυναμικό της Liverpool.

Πρόκειται για τον 19χρονο επιθετικό, που πήρε μεταγραφή στους «Reds» έναντι 3 εκατομμυρίων λιρών, ποσό που αποφασίστηκε από ειδικό δικαστήριο. Ο Solakne είναι γέννημα-θρέμμα των ακαδημιών της Chelsea, όπου ανήκε από το 2004, ενώ είχε εντυπωσιάσει με τις «μικρές» ομάδες των «μπλε» και μάλιστα είχε ψηφιστεί «Καλύτερος Νεος Άγγλος» παίκτης το 2015.

Με τους Λονδρέζους, ωστόσο, πραγματοποίησε μόλις μία επίσημη συμμετοχή, το Οκτώβρη του 2014 απέναντι στη Maribor για το Champions League. Μάλιστα, τη σεζόν που ολοκληρώθηκε δεν αγωνίστηκε ούτε μία φορά και απλά βρέθηκε στον πάγκο, σε ένα παιχνίδι για το EFL Cup κόντρα στην Bristol Rovers. H Chelsea του είχε προτείνει εδώ και πολύ καιρό νέο συμβόλαιο, ωστόσο ο ίδιος είχε μεγάλες οικονομικές απαιτήσεις και το απέρριψε.

Επιπλέον, τη χρονιά 2015/16 είχε παραχωρηθεί δανεικός στην Vitesse, όπου μέτρησε επτά τέρματα σε 25 εμφανίσεις, ενώ στη Liverpool θα αποτελέσει τον τέταρτο κεντρικό επιθετικό μετά τους Daniel Sturridge, Divock Origi και Danny Ings.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *