Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

«Πείτε μας τιμή για Defoe»

Ραγδαίες οι εξελίξεις αναφορικά με την πρόταση της West Ham για τον επιθετικό της Sunderland, Jermain Defoe.

Όπως αναφέρει σύσσωμος ο βρετανικός Τύπος, οι Black Cats απέρριψαν ήδη μια πρόταση ύψους 6 εκ. λιρών για τον 34χρονο επιθετικό, όμως η ομάδα του Slaven Bilic δεν κάνει πίσω. Προτίθεται να δαπανήσει ένα ακόμη μεγαλύτερο ποσό και απλώς ζητά πλέον από την Sunderland να ορίσει μια τιμή για το βασικό της επιθετικό, ώστε να μην χρονοτριβεί περαιτέρω.

Οι Hammers αντιμετωπίζουν σοβαρό επιθετικό πρόβλημα στην επίθεση, οι μεταγραφές των Simone Zaza και Jonathan Calleri δεν τους βγήκαν, οι Andre Ayew και Andy Carroll υπέφεραν από προβλήματα τραυματισμών και πρώτος σκόρερ τους έχει φτάσει να είναι ο πλάγιος μέσος, Michail Antonio.

Έτσι, ο Bilic θέλει επειγόντως να αποκτήσει έναν επιθετικό στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, με τον Defoe να αποτελεί το μεγάλο «πόθο» του Κροάτη τεχνικού.

Άλλωστε, ο πρώην Άγγλος διεθνής ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από την Ham και πέτυχε 41 τέρματα πριν μετακινηθεί στην Tottenham το 2004.

Με την Sunderland φέτος βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, μετρώντας 11 γκολ σε 19 εμφανίσεις και το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με το ότι είναι προσαρμοσμένος στην Premier League, είναι αυτά που τον καθιστούν τον νο1 στόχο του Bilic.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *