Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Πιστεύει σε Guardiola ο Robben

Σίγουρος πως ο πρώην προπονητής του, Pep Guardiola, θα έχει ένα άκρως επιτυχημένο πέρασμα από την Manchester City εμφανίστηκε ένας πρώην άσος της Chelsea και νυν της Bayern, o Arjen Robben.

Ο Ολλανδός εξτρέμ τόνισε πως δεν ανησυχεί για το γεγονός πως η ομάδα του Pep βρίσκεται οκτώ βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο της βαθμολογίας Chelsea, ενώ σημείωσε πως ήδη έχει αρχίσει να φαίνεται το στίγμα του στον τρόπο παιχνιδιού των Citizens.

«Δεν ανησυχώ καθόλου για τον Pep. Γνωρίζω τη φιλοσοφία του και τον τρόπο που σκέφτεται και επίσης γνωρίζω την Premier League, καθώς αγωνίστηκα εκεί για τρεις σεζόν, επομένως μπορώ να πω πως με όλες τις ομάδες στο κυνήγι του τίτλου, είναι πολύ πολύ δύσκολα τα πράγματα», σημείωσε ο Robben στην Independent, συμπληρώνοντας:

«Κάθε παιχνίδι είναι μια νέα μάχη, αλλά από όσο έχω μπορέσει να δω, ήδη φαίνεται το στίγμα του και αυτό είναι κάτι πολύ θετικό. Δεν βλέπεις γενικά σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα το στίγμα ενός προπονητή. Δεν ξέρω αν είναι το καλύτερο, αλλά σίγουρα είναι πιο ελκυστικό από ότι πριν. Αγαπά το άθλημα και το επιθετικό ποδόσφαιρο και θέλει να έχει την κατοχή και αυτό είναι για μένα και τους υπόλοιπους παίκτες, το καλύτερο».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *