Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Πιστός στην Burnley ο Gray

Καμία σκέψη αποχώρησης από την Burnley δεν έχει ο Andre Gray, παρά τα όσα γράφονται για πιθανή μετακίνησή του.

Η Burnley βρίσκεται στο πρώτο μισό της βαθμολογίας, μετά τη νίκη κόντρα στη Southampton το περασμένο Σαββατοκύριακο, μετρώντας τέσσερις νίκες σε έξι ματς. Ο Άγγλος επιθετικός, που με τα γκολ του συνέβαλε στην καλή πορεία των «Clarets», απέρριψε κάθε ενδεχόμενο φυγής του.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε: «Είμαι χαρούμενος. Είμαστε 10οι στο πρωτάθλημα και παίζω ποδόσφαιρο, σκοράρω. Οπότε δε νομίζω πως θα μπορούσα να βρεθώ σε καλύτερη θέση. Αυτές οι υποθέσεις πάντα γίνονται. Εάν δεν πετύχαινα εκείνο το χατ-τρικ την περασμένη εβδομάδα, τότε δε θα ακουγόταν το όνομά μου. Υποθέτω πως έτσι δουλεύει το ποδόσφαιρο. Πάντα είναι ωραίο να ακούς να αναφέρουν το ονομά σου με το σωστό τρόπο, αλλά είμαι χαρούμενος εδώ. Είμαστε 10οι στο πρωτάθλημα και πηγαίνουμε ψηλά».

Για την αναμέτρηση της Burnley με την Arsenal, σχολίασε: «Πάντα ακολουθούσα την Arsenal, αλλά αυτό αλλάζει πολύ όταν γίνεσαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και πρέπει να παίξεις. Θα πάμε εκεί με πολύ μεγαλύτερη αισιοδοξία από ότι πέρσι, οπότε θα είμαστε έτοιμοι για ένα καλό παιχνίδι. Πολλά έχουν αλλάξει. Έχουμε γίνει καλύτεροι. Φτάσαμε σε ένα απίστευτο αήττητο σερί και ανεβήκαμε. Τώρα είμαστε 10οι στην Premier League, οπότε είμαι βέβαιος ότι δε θα είναι ήσυχοι που θα μας αντιμετωπίσουν».

Για τον αγώνα κυπέλλου κόντρα στην Bristol, είπε: «Θυμάμαι που ήμουν σε μία ομάδα που ήθελε να παίξει απέναντι σε ένα σύλλογο της Premier League, ελπίζοντας να πάρει μια καλή ισοπαλία. Τώρα εμείς είμαστε εκείνη η ομάδα και αυτοί θέλουν να παίξουν εναντίον μας. Είναι ωραίο θα θυμάσαι εκείνο το συναίσθημα».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *