Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

«Πλήθος προτάσεων» για Hernandez

Ένας μεγάλος αριθμός ομάδων έχουν βάλει στο στόχαστρο τον επιθετικό της Hull City, Abel Hernandez, σύμφωνα με τον ατζέντη του.

Ο Ουρουγουανός φορ των Tigers έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο με την ομάδα, ωστόσο ήδη έχουν ξεκινήσει -όπως ειπώθηκε- οι συζητήσεις αναφορικά με το μέλλον του.

Όπως αναφέρει, λοιπόν, ο Pablo Bentacur, εκπρόσωπος του Hernandez, δύο ομάδες από την Premier League αλλά και τρεις από το κινεζικό πρωτάθλημα, επιχείρησαν και θα επιχειρήσουν και τον Ιούνιο να αποκτήσουν τον 26χρονο, ο οποίος δεν έχει αποφασίσει ακόμη τι πρόκειται να κάνει.

Σε ό,τι αφορά τους ενδιαφερόμενους, πρόκειται κατά τον Bentacur για τις Everton και West Brom από την Premier, την κινεζική Changchun Yatai (ομάδα που απέκτησε τον Odion Ighalo από τη Watford) και ακόμη δύο ομάδες από την Chinese Super League, με την Yatai πάντως να είναι εκείνη που έχει καταθέσει τη μεγαλύτερη προσφορά.

«Φέραμε τρεις προτάσεις από την Κίνα, η μια μεγαλύτερη της άλλης. Με την Hull, ο παίκτης έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο και δεν δέχθηκαν να τον πουλήσουν. Σε ό,τι αφορά τον ίδιο και την οικονομική πλευρά, θα ήταν ένα μεγάλο άλμα στην ποιότητα. Η Changchun Yatai τον ήθελε έντονα, αλλά έχουμε ακόμη πάρα πολλές προσφορές, μεταξύ άλλων και από Everton και West Brom», αποκάλυψε στις δηλώσεις του στην ιταλική TuttoSport ο εκπρόσωπος του Abel Hernandez, ο οποίος μετρά τέσσερα γκολ σε 19 εμφανίσεις φέτος.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *