Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Πλησιάζει σε Bournemouth o Begovic

Θέμα χρόνου φαίνεται πως είναι πλέον η μετακίνηση του Asmir Begovic από την Chelsea στην Bournemouth, σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα.

Οι «Cherries» ήθελαν από το Γενάρη το Βόσνιο τερματοφύλακα, ωστόσο η αδυναμία των «μπλε» να βρουν αντικαταστάτη τον κράτησε τελικά στο Stamford Bridge. Πλέον, και με τη χρονιά να έχει ολοκληρωθεί, όλα δείχνουν πως σύντομα θα επέλθει συμφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες, η οποία μπορεί να φτάσει τα 15 εκατομμύρια λίρες.

Ο Begovic ενδέχεται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις εντός της εβδομάδας και να υπογράψει το συμβόλαιό του, ενώ δείχνει να τα έχει βρει και με την ομάδα για τους όρους του συμβολαίου. Μάλιστα, ίσως να μην είναι και ο μόνος παίκτης της Chelsea που θα καταλήξει στο Vitality Stadium, καθώς ο Eddie Howe έχει βάλει επίσης στο στόχαστρο τους Nathan Ake και Kasey Palmer, που αγωνίζονται στους «μπλε», όπως και τον John Terry.

Να σημειωθεί πως ο Begovic τη χρονιά που μας πέρασε πραγματοποίησε μόλις οκτώ συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και είχε λάβει την απόφαση να μεταγραφεί αλλού για περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *