Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Πρεμιέρα με το «δεξί» για City

Θετικά ξεκίνησε η Manchester City τη φετινή σεζόν, και συγκεκριμένα με νίκη επί της νεοφώτιστης Brighton με 2-0 στο Amex Stadium χάρη σε τέρμα του Sergio Aguero και αυτογκόλ του Lewis Dunk.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να κοιτάξουν στα μάτια τους «Citizens», οι οποίοι ωστόσο ήταν ανώτεροι και έφτασαν στη νίκη εξασφαλίζοντας το πρώτο τους «τρίποντο» για φέτος. Ο Pep Guardiola παρέταξε την ομάδα του με τρεις καινούριους ποδοσφαιριστές, τους Ederson Moraes, Kyle Walker και Danilo, σε ένα σύστημα 3-5-2.

Η City είδε δύο τέρματα του Gabriel Jesus να ακυρώνονται, όμως κατάφερε να φτάσει στο γκολ τελικά, στο  70ό λεπτό, μετά από λάθος του Dale Stephens που έδωσε την ευκαιρία στον Aguero να λύσει το «γόρδιο δεσμό». Και πέντε λεπτά αργότερα ο Dunk με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 2-0, τελειώνοντας ουσιαστικά τις όποιες ελπίδες των «Seagulls». Η Brighton είχε ορισμένες καλές στιγμές στις οποίες θα μπορούσε να έχει αιφνιδιάσει τους φιλοξενούμενους όμως δεν τις εκμεταλλεύτηκε και το τελικό σκορ αποτελεί μάλλον μια δίκαιη απεικόνιση του αγώνα.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *