Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Προγνωστικά Τετάρτης. Γκολ, κόρνερ και ειδικά στην Ligue 1

Μεγάλο το ενδιαφέρον σε όλες σχεδόν τις βαθμολογικές θέσεις, εμείς για τα σημερινά προγνωστικά Ligue 1 θα ξεκινήσουμε από το Μπορντό – Σεντ Ετιέν και θα συνεχίσουμε με Μαρσέιγ – Ναντ και Στρασβούργο – Ρεν. Στο δια ταύτα…

Εξάποντο ματς έχουμε στο «Ματμούτ Ατλαντίκ» όπου η Μπορντό υποδέχεται την Σεντ Ετιέν. Μετά την ισοπαλία στη Λιλ και τη νίκη κόντρα στη Μετς οι Γιρονδίνοι προσγειώθηκαν ανώμαλα στην σκληρή πραγματικότητα αφού διασύρθηκαν με 6-1 στην έδρα της Λιόν. Εντός προγράμματος ήττα πάντως, ενδεχομένως η προσοχή να ήταν εξ’ ολοκλήρου στραμμένη στο σημερινό πιο κρίσιμο και πιο βατό παιχνίδι επιβίωσης απέναντι σε έναν άμεσο ανταγωνιστή στη μάχη της παραμονής. Η Σεντ Ετιέν από την άλλη πέτυχε σπουδαία νίκη με ανατροπή στο εντός με τη Μπρεστ (2-1) και βγήκε από την επικίνδυνη ζώνη, έστω και για έναν βαθμό (+1 από Κλερμόν). Υποχρεωμένη πάντως να «χτυπήσει» και το σημερινό καθώς έχει πιο δύσκολο πρόγραμμα από τη Μπορντό (θα παίξει με Μονακό, Ρεν, Νις).

Στοίχημα με δυάδες – Συμβουλές για εύκολο κέρδος

Τρίτο ματς για σήμερα το πολύ σημαντικό Στρασβούργο – Ρεν. Αναμέτρηση με πολλές ιδιαιτερότητες, μία εξ’ αυτών το γεγονός ότι ο νυν τεχνικός του Στρασβούργου (Ζουλιέν Στεφάν) θα βρεθεί για δεύτερη φορά απέναντι στην παλιά του ομάδα, μετά το παιχνίδι του πρώτου γύρου (νίκη Ρεν με 1-0). Οι Αλσατοί δεν κατάφεραν να διατηρήσουν το προβάδισμά τους στην έδρα της Τρουά και ισοφαρίστηκαν με πέναλτι στο 85′. Κακό αποτέλεσμα καθώς έχασαν έτσι μία θέση από τη Νις ενώ πλέον ισοβαθμούν και με τη Μονακό. Αήττητη πάντως η ομάδα του Ζουλιέν Στεφάν στα 10 πιο πρόσφατα παιχνίδια (4-6-0).

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και προγνωστικά Τετάρτης στο Koubanezos.gr

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *