Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Προτιμά Παρίσι ο Bakayoko

Την σαφέστατη πρόθεσή του να μετακινηθεί στην Paris Saint-Germain εφόσον του δοθεί η ευκαιρία εξέφρασε ο μέσος της Monaco, Tiemoue Bakayoko, που έχει συνδεθεί έντονα με αγγλικούς συλλόγους.

Ο 22χρονος μέσος αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα prospects αυτή τη στιγμή και κοστολογείται στα 40 εκ. λίρες από τους Μονεγάσκους, με τις Chelsea, Manchester United αλλά και Arsenal να παρακολουθούν την εξέλιξή του.

Μιλώντας, λοιπόν, στην Daily Mirror, ο Bakayoko σημείωσε: «Είχα ένα δοκιμαστικό σε ένα διεθνές τουρνουά με την Nimes και αγωνιστήκαμε απέναντι στην Arsenal. Η ευκαιρία να υπογράψω στην PSG παρουσιάστηκε μόνη της. Αλλά ο πατέρας και ο αδερφός μου επέλεξαν τη Rennes, στις καλύτερες ακαδημίες εκείνη την περίοδο. Το να μην πάω στην PSG με πλήγωσε, μάλιστα είχα κλάψει για αυτό. Επομένως αν παρουσιαστεί η ευκαιρία, δεν θα απορρίψω μια μεταγραφή στην Paris. Ωστόσο, είμαι μόλις 22 και αισθάνομαι ωραία στη Monaco».

Σημειώνεται πως οι προαναφερθείσες αγγλικές ομάδες σκοπεύουν να κινηθούν για την απόκτηση του Bakayoko το καλοκαίρι, όμως οι δηλώσεις αυτές του νεαρού σίγουρα καταδεικνύουν πως αυτή τη στιγμή η Premier League δεν αποτελεί την προτεραιότητά του.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *