Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Πρωτότυπη κίνηση από Everton

Σε μια σημαντική αλλά και πρωτόγνωρη κίνηση προέβη η διοίκηση της Everton, προσλαμβάνοντας τον καθηγητή του Liverpool Hope University, Ian Vandewalle, στο πόστο του Προέδρου Κοινωνικής Ευθύνης.

Ο νέος αυτός ρόλος έχει ως στόχο να ενισχύσει μια πενταετή εταιρική έρευνα μεταξύ της ομάδας και των ερευνητών του Πανεπιστημίου, ενώ αυτό που θα συμβεί ουσιαστικά είναι πως ο Vandewalle θα φέρει στην ομάδα ερευνητές από τα τμήματα Υγείας, Παιδείας, Κοινωνικής Εργασίας, Κοινωνικών Επιστημών και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου, ώστε να διεξάγουν μια νέα έρευνα και να βοηθήσουν τους Toffees να ακολουθήσουν τις τελευταίες εξελίξεις στα πεδία αυτά.

Μάλιστα, μια από τις πρώτες δουλειές του καθηγητή-Προέδρου θα είναι η επίβλεψη του πρώτου ερευνητικού προγράμματος της συνεργασίας αυτής, όπου οι ερευνητές του πανεπιστημίου θα δουλέψουν με τους ανθρώπους της Everton ώστε να δουν τις κοινωνικές επιπτώσεις που αποφέρει το φιλανθρωπικό έργο των Toffees μέσα στην πόλη του Λίβερπουλ.

Τα στοιχεία αυτά ουσιαστικά θα δώσουν μια πιο λεπτομερή εικόνα και θα επιτρέψουν διάφορες βελτιώσεις, εστιάζοντας στην παροχή πόρων σε τομείς που είχαν τον πιο σημαντικό κοινωνικό αντίκτυπο στην πόλη.

Σίγουρα πρόκειται για μια σημαντική κίνηση από πλευράς ενός ποδοσφαιρικού συλλόγου και, μέσω αυτού, η Everton αποδεικνύει πως ενδιαφέρεται και για άλλους τομείς πλην του καθαρά ποδοσφαιρικού, και οι οποίοι μπορούν πόσο θετική επίδραση μπορεί να έχει ένας ποδοσφαιρικός σύλλογος στην κοινωνία.

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *