Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Πρόταση της Everton για Gabbiadini (;)

Η φήμη για τον Manolo Gabbiadini στην Everton δεν είναι κάτι νέο. Εδώ και ένα μεγάλο διάστημα, ο επιθετικός της Napoli συνδέεται διαρκώς, κυρίως από τον ιταλικό Τύπο, με τους Toffees αλλά και με άλλους αγγλικούς συλλόγους.

Ο Ronald Koeman φαίνεται πως έχει σε εκτίμηση τον 25χρονο στράικερ, τον οποίο θέλει να πάρει στο Goodison Park, ενώ σήμερα δημοσιεύματα από τη γειτονική χώρα υποστηρίζουν πως η Everton κατέθεσε ήδη πρόταση 20 εκ. ευρώ για την απόκτησή του, χωρίς ωστόσο η πληροφορία να έχει επιβεβαιωθεί μέχρι στιγμής.

Το σίγουρο είναι ότι ο παίκτης δεν είναι ευχαριστημένος στην Napoli, καθώς δεν παίρνει το χρόνο συμμετοχής που επιθυμεί, με το λογικότερο σενάριο αυτή τη στιγμή να είναι η αποχώρησή του για άλλες πολιτείες.

Συγκεκριμένα, ο Gabbiadini μετρά μόλις 11 συμμετοχές στη Serie A και ένα τέρμα, τη στιγμή που η ομάδα του ψάχνει χρήματα για την απόκτηση ενός άλλου ποδοσφαιριστή από το ιταλικό πρωτάθλημα και θα σκεφτεί σοβαρά την παραχώρησή του.

Μένει να δούμε αν τελικά ο Ιταλός θα επιλέξει να κάνει το βήμα στην Premier League, από την οποία έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον, τόσο από την Everton όσο και από τις Stoke City και West Ham.

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *