Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

«Σειρήνες» από Lukaku

Στο «πόδι» φαίνεται πως θα σηκώσει για ένα ακόμη καλοκαίρι ο Romelu Lukaku τις ομάδες της Premier League -και όχι μόνο-, μετά και την τελευταία «ατάκα» του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Ο φορ της Everton ουσιαστικά… ξεκαθάρισε πόσο πολύ θέλει να αγωνιστεί στο Champions League, κάτι που είναι απίθανο να πράξει (τουλάχιστον τη νέα σεζόν) με τους Toffees και με την ανανέωση του συμβολαίου του να βρίσκεται σε εκκρεμότητα.

«Το Champions League είναι η διοργάνωση όπου χτίζεται η υστεροφημία…τι διοργάνωση! Τι παιχνίδι», ήταν το σχόλιο του 23χρονου Βέλγου για το χθεσινοβραδινό ματς της φάσης των «16» του τουρνουά, ανάμεσα σε Manchester City και Monaco, που βρήκε τους Citizens να επικρατούν με το εντυπωσιακό 5-3.

Να σημειωθεί πως πιθανότερος προορισμός του Lukaku σε περίπτωση που πάρει την απόφαση να αποχωρήσει από το Goodison Park είναι η Chelsea, ενώ ενδιαφέρον για εκείνον έχουν εκφράσει και άλλοι σύλλογοι όπως η Juventus και η Bayern Munich, οι οποίες επίσης θα συμμετέχουν στο Champions League τη νέα χρονιά.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *