Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Σε αδιέξοδο Stoke-West Brom για Berahino

Σύμφωνα με δηλώσεις του Marc Hughes οι διαπραγματεύσεις για τον Saido Berahino έχουν παγώσει και όπως όλα δείχνουν η μετεγγραφή του στην Stoke θα ναυαγήσει.

Η West Brom απέρριψε πρόταση της Stoke καθώς  αξιώνει με περισσότερα χρήματα τον 21-χρονο άσο και δεν ενδέχεται νέα πρόταση για την απόκτηση του νεαρού από την πλευρά της Stoke.

Σε περίπτωση της αποχώρησης του Berahino η West Brom έχει βρει τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του Odion Ighalo της Watford. Έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών αλλά πρώτα πρέπει να διευθετηθεί το θέμα του διεθνή με την εθνική νέων της Αγγλίας για να προχωρήσει ανάλογα.

O Berahino είχε τραβήξει το ενδιαφέρον της Tottenham το καλοκαίρι του 2015. Η Newcastle προσπάθησε επίσης να τον αρπάξει με πρόταση 20 εκατομμυρίων λιρών αλλά βρήκε κλειστή τη πόρτα.

Οι δηλώσεις του Marc Hughes: ‘’Κατά την διάρκεια των τελευταίων ημερών δεν υπάρχει κάποια πρόοδος στο θέμα του Berahino και δεν είμαι αισιόδοξος για τη συνέχεια του θέματος βέβαια μπορεί να κάνω και λάθος γιατί τα γεγονότα αλλάζουν γρήγορα αλλά αυτό φαντάζει δύσκολο’’.

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *