Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Σκέφτεται Hart η Liverpool

Στο στόχαστρο της Liverpool ενόψει των μετεγγραφών του καλοκαιριού βρίσκεται ο Joe Hart, ο οποίος αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στην Torino.

Σε σκέψεις έχουν μπει οι άνθρωποι της Liverpool το τελευταίο διάστημα αναφορικά με την κατάσταση κάτω από τα δοκάρια της ομάδας. Τόσο ο Simon Mignolet όσο και ο Loris Karius δεν εμπνέουν την απαιτούμενη εμπιστοσύνη που χρειάζεται για τη θέση, με αποτέλεσμα να γίνεται αρκετή κουβέντα σχετικά με το ενδεχόμενο ενίσχυσης.

Δημοσιεύματα λοιπόν από την Ιταλία κάνουν λόγο για ενδιαφέρον των «Κόκκινων» για τον Joe Hart. Ο Άγγλος διεθνής είναι ο βασικός τερματοφύλακας της Torino φέτος, στην οποία αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού από την Manchester City. Ο Pep Guardiola δεν υπολογίζει τον διεθνή τερματοφύλακα και στη Liverpool εξετάζουν την περίπτωση του, μιας και είναι γηγενής παίκτης.

Βέβαια, αν το δημοσίευμα έχει υπόσταση, η Liverpool θα έχει αρκετό ανταγωνισμό για τον Hart μιας και στο παρελθόν έχουν ακουστεί επίσης οι Everton και Chelsea για πιθανό ενδιαφέρον.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *