Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Στήριξη Birmingham σε Zola

Σε έκδοση ανακοίνωσης με την οποία εκφράζει τη στήριξη στον Gianfranco Zola προέβη η διοίκηση της Birmingham City.

Οι «Blues» βρίσκονται στην 18η θέση της βαθμολογίας της Championship και έχουν να πάρουν νίκη πάνω από έξι αγωνιστικές, παρουσιάζοντας αγωνιστική καθίζηση.

Μάλιστα, μετά και την τελευταία ήττα από την Derby το Σάββατο, κυκλοφόρησαν ξανά σενάρια που ήθελαν τον Zola να απομακρύνεται από την τεχνική ηγεσία. Με ανακοίνωσή του όμως, ο σύλλογος έβαλε φρένο στη φημολογία, αναφέροντας:

«Η Birmingham θα ήθελε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση αναφορικά με τον Gianfranco Zola, μετά τα πρόσφατα άρθρα που κυκλοφόρησαν στα Μέσα κατά τη διάρκεια του σαββατοκύριακου: ο σύλλογος δεν έχει κανέναν προπονητή έτοιμο να αντικαταστήσει τον Gianfranco, ο οποίος έχει τη συνεχή, πλήρη στήριξη της διοίκησης.

Ενώ αντιλαμβανόμαστε την αναστάτωση που έχει προκληθεί από τα αρνητικά αποτελέσματα, ο τρόπος που οι φίλαθλοι στάθηκαν στον Gianfranco και την ομάδα το Σάββατο ήταν τυπικό του πάθους μας, της φροντίδας για το κλαμπ και της επιθυμίας για επιτυχία που όλοι μοιραζόμαστε και εκτιμούμε. Ο πρόεδρος και όλα τα στελέχη παραμένουν ενωμένοι και στέκονται στo πλευρό του Gianfranco, του επιτελείου και των παικτών, ώστε να προσπαθήσουμε να παίξουμε το ποδόσφαιρο που αξίζουν οι οπαδοί μας».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *