Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

«Στη Liverpool μοιάζουν με ερασιτέχνες»

Δριμεία κριτική στη μέχρι στιγμής μεταγραφική δραστηριότητα της Liverpool άσκησε ένας πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας, ο Ronnie Whelan, σε δηλώσεις του στην Irish Independent.

Ο πρώην αρχηγός των «Reds», που μεγαλούργησε τη δεκαετία του ’80 στο Anfield, συνέκρινε τις κινήσεις της πρώην ομάδας του στο τρέχον μεταγραφικό παζάρι και τόνισε πως μοιάζουν «ερασιτεχνικές» σε σχέση με εκείνες των Manchester United, Manchester City και Everton.

«Βάζοντας απέναντι και συγκρίνοντας τις μεταγραφικές κινήσεις στις οποίες έχουν προβεί Manchester City και Manchester United, η Liverpool και ο Jurgen Klopp μοιάζουν με ερασιτέχνες. Ακόμα χειρότερα, ο Ronald Koeman και η Everton ξοδεύουν σαν να έχουν βρει κάποιο δέντρο που παράγει χρήματα. Ο Klopp έχει κάποια μεγάλα κενά στο ρόστερ και όπως δείχνουν τα πράγματα, δεν υπάρχουν άλλα χρήματα να ξοδέψει εκτός κι αν αποδεχθεί την πρόταση της Barcelona για τον Philippe Coutinho», σχολίασε ο Whelan.

Να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής η Liverpool έχει δαπανήσει περίπου 54 εκατομμύρια λίρες, αποκτώντας τους Mohamed Salah, Dominic Solanke και Andrew Robertson, ενώ προς το παρόν δεν δείχνει να είναι κοντά στην ολοκλήρωση κάποιας άλλης μεταγραφής.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *