Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Στοίχημα Δευτέρας. Με το θαύμα της Τζένοα και την λογική της Μίλαν

Serie A και την Δευτέρα, με δύο αναμετρήσεις γεμάτες βαθμολογικό ενδιαφέρον. Στα σημερινά προγνωστικά Ιταλίας έχουμε μάχες που θα επηρεάσουν τόσο την μάχη της κορυφής, όσο και την μάχη της παραμονής.

Η Βερόνα βαθμολογικό κίνητρο δεν έχει, παρά μόνο το γόητρο της δεκάδας. Η ομάδα του Τούντορ είναι τρομερή στο δημιουργικό κομμάτι κι αν βρει χώρους δεν συγχωρεί. Το μόνο της θέμα επιθετικά είναι πως στις τελευταίες αναμετρήσεις δείχνει να μην βρίσκει δίχτυα όσο εύκολα έβρισκε πριν. Αμυντικά έχει κρατήσει το μηδέν μόλις μία φορά, στις τελευταίες 16 αναμετρήσεις.

Τι είναι το στοίχημα μονό αποδεκτό και ποιο το θετικό του;

Η Τζένοα είδε χθες την Κάλιαρι να διασύρεται και σήμερα έχει την ευκαιρία να πλησιάζει ή ακόμη και να φτάσει την αντίπαλο της, στην μάχη της παραμονής. Ο Μπλέσιν κάνει τρομερό έργο στο αμυντικό κομμάτι και έχει δεχθεί μόλις δύο γκολ, στις τελευταίες οκτώ αναμετρήσεις. Το θέμα βρίσκεται στην επίθεση, όπου σκοράρει δύσκολα. Κύρια απειλή επιθετικά είναι οι στημένες φάσεις. Σίγουρα πάντως έχει ψυχολογία και κίνητρο. Σημαντική η απουσία του Όστιγκαρντ, από την άμυνα.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και στοίχημα Δευτέρας στο Koubanezos.gr

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *