Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Στοίχημα Πέμπτης: Μπορεί το κάτι παραπάνω στη Γαλλία

Καλησπέρα σε όλους. Πέμπτη σήμερα και ο Ολυμπιακός μπαίνει δυνατά στην μάχη του Europa League και η Εθνική μας ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της στο Eurobasket. Εμείς όπως πάντα έχουμε αρκετό υλικό στα προγνωστικά μας και στο προσκήνιο απόψε έχουμε μία δυάδα διπλασιασμού.

Δείτε επίσης: Super προσφορά* για νέους παίκτες!

Οι «ερυθρόλευκοι» κινούνται σε ρυθμούς Μαρσέλο, ενώ οι νέες μεταγραφές δείχνουν να έχουν δώσει άλλη πνοή στην ομάδα. Ο Κάρλος Κορμπεράν δουλεύει με παίκτες ποιοτικούς που έχουν αυξήσει την δημιουργία της ομάδας. Η ευρωπαϊκή πρεμιέρα είναι μεγάλη υπόθεση για μία ομάδα που διψάει για ευρωπαϊκή διάκριση και έχει ως στόχο την πρώτη θέση του ομίλου. Εξάλλου όλοι στο στρατόπεδο των πρωταθλητών μιλούν για μεγάλο ταξίδι στην Ευρώπη φέτος και μας κάνουν αντιληπτό την… κάψα που έχουν για μία επιτυχημένη πορεία στο Europa League.

Πρώτος αντίπαλος η άπειρη Ναντ που εκτός από αρκετά καλή μεσοεπιθετική παρουσία δεν έχει οτιδήποτε άλλο να επιδείξει. Άπειρο σύνολο που δέχεται φάσεις και που τα τελευταία χρόνια μένει στις μεσαίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα της Ligue 1.

Δείτε επίσης: Προγνωστικά Eurobasket καθημερινά στο koubanezos.gr

Οι ερυθρόλευκοι έχουν την ευκαιρία να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα σε μία έδρα που δεν την λες και απόρθητη, με την παρουσία τους στα εκτός έδρας παιχνίδια φέτος στην Ευρώπη να είναι σχετικά καλή.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο αλλά και περισσότερα προγνωστικά στο koubanezos.gr

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *