Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Στοίχημα Σαββάτου: Ιδιαίτερη αγωνιστική στη La Liga

Ιδιαίτερη χαρακτηρίζω αυτήν την αγωνιστική γιατί έχουμε ωραίες αναμετρήσεις που ιντριγκάρουν στα προγνωστικά στοιχήματος. Θα μου πείτε υπάρχει κάποια αγωνιστική που δεν σου αρέσει στην Ισπανία;

Δείτε επίσης: Προγνωστικά Eurobasket καθημερινά στο koubanezos.gr

Η πρωταθλήτρια Ρεάλ κόντρα στην κυπελλούχο Μπέτις. Το λες και αναμέτρηση Super Cup. Η Ρεάλ συνεχίζει από πέρσι. Ίσως και λίγο καλύτερη. Μελανό σημείο ότι έχει δεχτεί γκολ σε όλες τις αναμετρήσεις έως τώρα. Η Μπέτις σε μια από την καλύτερη εκκίνηση της ιστορίας της. Τρεις σερί νίκες με συντελεστή 6 – 1, κάνει όνειρα για πετύχει ψηλούς στόχους, όπως τους περσινούς.

Μπορεί να μην θέλω να παίξω το φαβορί γιατί  πάνω από όλα στο στοίχημα μετράει η αξία μιας απόδοσης, αλλά δεν μπορώ να κλείσω τα μάτια μου στο πολύ πιθανό over. Ασιατικό over 3 λοιπόν και ότι άλλο προκύψει στο live.

Σεβίλλη – Μπαρτσελόνα στο ντέρμπι ονομάτων της αγωνιστικής, με εκ διαμέτρου αντίθετες πορείες. Η Σεβίλλη μετρά τρία σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα. Και από την άλλη έχουμε μια Μπαρτσελόνα που αποπνέει δύναμη και ζωντάνια. Πρόσφατο θύμα της η Βαγιαδολίδ που νίκησε στο ρελαντί με 4-0. Μετά από δύο χρόνια αστάθειας δείχνει να βρίσκει ξανά τα πατήματα της και να θυμίζει σε κάτι από το μεγαλείο της.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο αλλά και περισσότερα προγνωστικά στο koubanezos.gr

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *