Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Στοίχημα Σαββάτου: Λίγο πριν το break έως 6.00

Γεια και χαρά σε όλους τους φίλους και αναγνώστες μας. Λίγο πριν το διάλειμμα για τις εθνικές, έχουμε αρκετές ενδιαφέροντες αναμετρήσεις στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος.

Δείτε επίσης: Super προσφορά* για νέους παίκτες!

Μαγιόρκα – Αλμερία η αναμέτρηση που ανοίγει την αγωνιστική ημέρα. Δυνατοί οι νησιώτες και αξιόμαχοι. Ψάχνουν την πρώτη νίκη εντός έδρας. Η Αλμερία σε μέτρια κατάσταση. Λίγο ανησυχητικό το γεγονός ότι δεν έχει σκοράρει στις τελευταίες δύο αγωνιστικές. Ψάχνει ακόμα μια καλή προσθήκη στο επιθετικό κομμάτι προφανώς. Πέντε σερί νίκες στο γήπεδο της έχει η Μαγιόρκα κόντρα στην Αλμερία, ενισχύεται η άποψη μου να στηρίξω τον άσσο.

Δείτε επίσης: Προγνωστικά Μουντιάλ 2022 – koubanezos.gr

Συνέχεια με τον αγώνα Μπαρτσελόνα – Έλτσε. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια στην συγκεκριμένη αναμέτρηση. Τις χωρίζουν πολλά, πάρα πολλά. Και αν βάλω στην εξίσωση ότι η Μπαρτσελόνα έχασε 2-0 στο Champions League από την Μπάγερν και η Έλτσε έχασε εντός από την Μπιλμπάο 4-1, βλέπω να έρχεται….συντριβή. Άσσος με αρκετά γκολ και πληθώρα ειδικών.

Δεν θα σας άφηνα έτσι όμως. Στο πρόγραμμα της ημέρας υπάρχουν επίσης το Βαλένθια – Θέλτα, αλλά και το Αθλέτικ Μπιλμπάο – Ράγιο Βαγιεκάνο.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο αλλά και περισσότερα προγνωστικά στο koubanezos.gr

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *