Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ακόμα φωνάζουν Sigurdsson οι Toffees

Στους ομίλους του Europa League θα συνεχίσει η Everton,η οποία προβλημάτισε στο 1ο ημίχρονο,αλλά παρουσιάστηκε βελτιωμένη στο 2ο μισό με το σκορ να ολοκληρώνεται 1-1

Η πρώτη καλή στιγμή ήταν για την Hajduk Split με τον Ante Erceg στο 39′ να κάνει ένα καλό σπριντ μέσα στην περιοχή για να εκμεταλλευτεί μία έξοχη πάσα και να σουτάρει προς την εστία,αλλά τελευταία στιγμή ένας από τους αμυντικούς θα κόψει με φανταστικό τάκλιν.

Λίγα λεπτά αργότερα,συγκεκριμένα στο 43′ ο Josip Radosevic πέρασε από τους αμυντικούς και βρήκε χώρο,κάνοντας ένα μακρινό σουτ προς την εστία με την μπάλα να καταλήγει στην κορυφή της εστίας,κάνοντας το 1-0 για τους γηπεδούχους.

Με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου,στο 46′ ο Sigurdsson σουτάρει από μακρινή απόσταση και στέλνει την μπάλα στην πάνω αριστερή γωνία,χωρίς να αφήνει περιθώρια στον πορτιέρο της Κροατικής ομάδας να αποκρούσει,γράφοντας το 1-1.

Στο 65′ ο Ashley Williams κάνει ένα τάκλιν μέσα στην περιοχή,με τον διαιτητή να σφυρίζει πέναλτι.Παρόλα αυτά ο Said που ήταν και ο εκτελεστής δεν κατάφερε να κερδίσει τον Pickford,με τον 2ο να κάνει μία εκπληκτική απόκρουση στην κάτω αριστερή γωνία.

8 λεπτά αργότερα,στο 73′ ο Zoran Nizic,σπαταλά μια καθαρή ευκαιρία έξω από την περιοχή,καθώς στέλνει την μπάλα μετά από μόια επαναφορά λίξο έξω από το αριστερό δοκάρι.

Κατά την διάρκεια του 85ου λεπτού,ο Dante Stipica,κάνει μια εξαιρετική απόκρουση,νικώντας τον Wayne Rooney,o οποίος εξασφάλισε λίγο χώρο μέσα στην μεγάλη περιοχή,εξαπολύοντας ένα γρήγορο σουτ προς το κέντρο της εστίας.

 

 

Αναλυτικά οι ενδεκάδες:

Hajduk Split: Stipica, Juranovic, Nizic, Lopez, Memolla, Gentzoglou, Radosevic, Barry, Vlasic, Said, Erceg

Everton: Pickford, Martina, Baines, Keane, Williams, Besic, Schneiderlin, Sigurdsson, Calvert-Lewin, Lookman, Rooney

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *