Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Συζητήσεις με Trabzonspor για Fellaini

Σε συζητήσεις με την Manchester United για την μεταγραφή του Marouane Fellaini φαίνεται πως βρίσκεται η ομάδα της Trabzonspor, σύμφωνα με δημοσιεύματα που προέρχονται από τον ίδιο τον τουρκικό σύλλογο.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της Trabzonspor, Muharrem Usta, σε δηλώσεις του έκανε αναφορά στους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας του για το καλοκαίρι, θέτοντας ως προτεραιότητες τον Fellaini, μαζί με τον Bibras Natkho της CSKA Moscow και τον πρώην άσο της Tottenham, Roberto Soldado.

«Έχουμε επικεντρώσει τις προσπάθειές μας στην απόκτηση ενός μέσου και ενός επιθετικού. Αναζητάμε παίκτες που θα βελτιώσουν την ομάδα και θα βοηθήσουν να γεμίσει το νέο γήπεδο. Οι μέσοι με τους οποίους βρισκόμαστε σε συζητήσεις είναι οι Fellaini και Natkho. Επίσης, βρισκόμαστε σε διαπραγματεύσεις και με τον Soldado», ανέφερε ο Usta στις δηλώσεις του.

Να σημειωθεί ότι ο Fellaini τη φετινή σεζόν χρησιμοποιείται κυρίως από τον πάγκο από τον Jose Mourinho και μετρά μόλις 17 ματς ως βασικός στην Premier League, ωστόσο πρόσφατα ενεργοποιήθηκε η ρήτρα στο συμβόλαιό του με την οποία θα παραμείνει στο Old Trafford και τη νέα σεζόν.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *