Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Συμφώνησε για Chamberlain η Chelsea!

Πολύ κοντά σε μια από τις σημαντικότερες μεταγραφές στο Νησί για το φετινό καλοκαίρι βρίσκεται η Chelsea, η οποία τα βρήκε με την Arsenal για την απόκτηση του Alex Oxlade-Chamberlain!

Το Sky Sports πριν λίγη ώρα έριξε τη «βόμβα», αναφέροντας πως η ομάδα του Antonio Conte συμφώνησε τελικά με τη συμπολίτισσά της για τον 24χρονο εξτρέμ, σε μια κίνηση που μπορεί να κοστίσει περίπου 35 εκατομμύρια λίρες. Το συμβόλαιο του Άγγλου διεθνούς, που μπορεί να αγωνιστεί και ως μπακ-χαφ, εκπνέει το επόμενο καλοκαίρι και τις προηγούμενες ημέρες απέρριψε την τελευταία προσφορά ανανέωσης που του κατατέθηκε, ύψους 180.000 λιρών την εβδομάδα.

Μάλιστα, ορισμένα ΜΜΕ υποστήριζαν τις προηγούμενες ημέρες ότι ο παίκτης θα έκλεινε στη Liverpool, η οποία είχε επίσης ασχοληθεί έντονα με την περίπτωσή του, ωστόσο η Chelsea φαινόταν να έχει το προβάδισμα. Ο Arsene Wenger είχε εκφράσει πολλάκις την επιθυμία του να κρατήσει τον Chamberlain στο Emirates, όμως φαίνεται πως τελικά υπερίσχυσε η επιθυμία του παίκτη και τις επόμενες ημέρες λογικά θα τον δούμε να παρουσιάζεται επίσημα.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *