Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Συνεχίζει η Leicester, έγραψε ιστορία ο Shakespeare

Άλλη ομάδα μοιάζει η Leicester με τους… ίδιους παίκτες υπό τις οδηγίες του Craig Shakespeare, ο οποίος έγραψε ιστορία στην Premier League.

Οι «Foxes» επικράτησαν με 2-0 της Stoke City και πέτυχαν την τέταρτη συνεχόμενη νίκη τους, ενώ ο προπονητής τους έγινε ο πρώτος Βρετανός που πετυχαίνει νίκες στα πρώτα τέσσερα παιχνίδια που δίνει η ομάδα του. Δεύτερη συνεχόμενη ήττα για τους «Potters», που δεν απείλησαν καθόλου την υπεροχή των γηπεδούχων.

Το ματς

Η αλλαγή ψυχολογίας στους πρωταθλητές Αγγλίας είναι εμφανέστατη και οι αστέρες της ομάδας δείχνουν ξανά «δίψα» για διάκριση, όπως την περσινή σεζόν. Μια «οβίδα» του Wilfred Ndidi στο 25ο λεπτό της αναμέτρησης έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Shakespeare, με τον Νιγηριανό να πετυχαίνει το πρώτο του τέρμα στην Premier League.

Η Leicester είχε ήδη χάσει ορισμένες καλές ευκαιρίες πριν το γκολ και συνέχισε να κυριαρχεί και μετά από αυτό. Χαρακτηριστικό το ότι είχε 23 τελικές προσπάθειες και 10 εντός στόχου, δείγμα του επιθετικού της προορισμού. Στο 32′ ήρθε η σειρά της Stoke να απειλήσει με τον Marko Arnautovic, με το 1-0 να είναι το σκορ ημιχρόνου.

Με το που ξεκίνησε το δεύτερο μέρος, η Leicester έφτασε και σε δεύτερο τέρμα, αυτή τη φορά με τον αναγεννημένο Jamie Vardy. Ο Άγγλος φορ συνάντησε μια σέντρα του συμπατριώτη του Danny Simpson, γράφοντας το 2-0 και δίνοντας ξεκάθαρο προβάδισμα νίκης. Οι «Foxes» πλησίασαν και σε τρίτο τέρμα με τους Riyad Mahrez και Christian Fuchs, η Stoke είχε ελάχιστες καλές στιγμές και η νίκη απόλυτα δίκαια πήγε στους πρωταθλητές, που μοιάζουν να έχουν πάρει για τα καλά τα πάνω τους.

Στη 13η θέση πλέον η Leicester, που ξεφεύγει πλέον από τη μάχη του υποβιβασμού και πλησιάζει πολύ την δεκάδα, 9η παραμένει η Stoke, η οποία όμως έχει ένα ματς παραπάνω από τη Watford και τρία από την Southampton.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *