Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Τέλος ο Sanchez από την Arsenal (;)

Όλο και πληθαίνουν τα σενάρια που θέλουν τον Alexis Sanchez να αποχωρεί το καλοκαίρι από την Arsenal με σημερινά δημοσιεύματα να «κλειδώνουν» την αποχώρηση του.

Θερμό αναμένεται να είναι το φετινό καλοκαίρι για την Arsenal με τις αποχωρήσεις σε επίπεδο παικτών αλλά και τεχνικής ηγεσίας να είναι προ των πυλών. Μπορεί λοιπόν το θέμα του Arsene Wenger να έχει παγώσει τα τελευταία σενάρια και πηγές από την ομάδα να αναφέρουν ότι πιθανότατα θα παραμείνει στην Arsenal, δεν συμβαίνει όμως το ίδιο και με τον Alexis Sanchez.

Ο Χιλιανός επιθετικός δείχνει να έχει πάρει την οριστική απόφαση να αποχωρήσει το καλοκαίρι και ήδη τόσο η Paris St Germain όσο και η Juventus έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του. Ο ίδιος δεν φαίνεται σε καλή ψυχολογική κατάσταση τον τελευταίο καιρό στα αποδυτήρια της ομάδας και το καλοκαίρι πιθανότατα θα κινήσει της διαδικασίες για τη μετεγγραφή του. Υπενθυμίζεται ότι το συμβόλαιο του Sanchez ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2018.

Αντίθετα, διαφορετικό είναι το κλίμα με τον Mesut Ozil. Ο διεθνής Γερμανός μπορεί να μην κάνει τις καλύτερες εμφανίσεις του φέτος, όμως και οι δύο πλευρές επιθυμούν την παραμονή του παίκτη στην Arsenal τα επόμενα χρόνια και δεν αποκλείεται να ανανεώσει το συμβόλαιο του.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *