Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Τίτλοι τέλους για Mikel

Ο John Obi Mikel αναμένεται να γίνει ο πρώτος ποδοσφαιριστής που αποχωρεί από την Chelsea τον Ιανουάριο, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκεται πλέον πολύ κοντά στη μετακίνησή του στη γαλλική Marseille.

Όπως αναφέρεται, ο Νιγηριανός άσος απέρριψε πρόταση με απολαβές ύψους 100.000 λιρών την εβδομάδα από ομάδα της Κίνας, προκειμένου να συνεχίσει στην Ευρώπη.

Μάλιστα, αποκαλύπτεται πως ο 29χρονος θα μείνει ελεύθερος από τους μπλε (το συμβόλαιό του εκπνέει το καλοκαίρι), προκειμένου να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στη Μασσαλία, μιας και δεν έχει αγωνιστεί ούτε μία φορά υπό τις οδηγίες του Antonio Conte.

Ο Mikel, έτσι, αποχωρεί από το Λονδίνο μετά από μια δεκαετία και πάνω από 370 συμμετοχές, μιας και δεν χωρά πλέον στο ρόστερ της Chelsea, λόγω της παρουσίας των N’Golo Kante, Nemanja Matic, Cesc Fabregas και Nathaniel Chalobah.

Την είδηση ουσιαστικά επιβεβαίωσε και ο προπονητής της Εθνικής Νιγηρίας, Gernot Rohr, ο οποίος αποκάλυψε στο κανάλι Europe 1: «Είδα τον Obi Mikel στο Λονδίνο. Είναι σε προχωρημένες επαφές με την Olympique Marseille, θα αποχωρήσει από την Chelsea ως ελεύθερος, είναι μια σοβαρή επιλογή».

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *