Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Τα είπαν για πρώτη φορά Guardiola-Mansour

Σε καλό κλίμα διεξήχθη η συνάντηση του Pep Guardiola με τον ιδιοκτήτη της Manchester City Σεΐχη Mansour, όπως παραδέχτηκε ο Ισπανός τεχνικός.

Οι «Πολίτες» βρέθηκαν τις προηγούμενες ημέρες στο Άμπου Ντάμπι για μία μίνι προετοιμασία, με τον Καταλανό να συναντάται για πρώτη φορά με το αφεντικό της ομάδας από τότε που την ανέλαβε.

Ο ίδιος δήλωσε μετά τη συζήτηση που είχαν: «Με τον πρόεδρο Khaldoon μιλάμε τακτικά, αλλά με τους άλλους ανθρώπους συναντηθήκαμε για πρώτη φορά, συμπεριλαμβανομένου και του Σεΐχη Mansour. Εντυπωσιάστηκα πραγματικά που ήξερα τα πάντα για μας. Ήταν ωραίο που τον συνάντησα και περάσαμε μερικές ώρες μαζί. Είναι πολύ χαρούμενος επειδή βλέπει όλα τα παιχνίδια και βλέπει την προσπάθεια, την οποία απαιτεί. Γνωρίζει πως δίνουμε τα πάντα και παλεύουμε μέχρι το τέλος. Ήταν ωραίο επειδή είναι σημαντικό για μας να ξέρουμε τον πρόεδρο. Είχα καλές σχέσεις σχεδόν με όλους τους ιδιοκτήτες στην Barcelona και στην Bayern Munich. Αλλά αυτοί και εμείς ξέρουμε, όπως όλοι οι προπονητές και οι ιδιοκτήτες, ότι είμαστε εδώ λόγω των αποτελεσμάτων. Αν τα αποτελέσματα δεν είναι καλά, θα αντικασταθούμε από άλλον. Κι εγώ αντικατέστησα έναν άλλο προπονητή.

Αναφορικά με τον τραυματισμό του Kompany, σχολίασε: «Δεν πρόκειται να επιστρέψει στον αυριανό αγώνα με τη Huddersfield. Είναι πολύ καλύτερα, αλλά δεν είναι έτοιμος».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *