Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Τελειώνει η τιμωρία αλλά όχι για όλους

Τα εντός έδρας παιχνίδια με Rosenborg και Hearts τελείωσαν για τη Celtic και μαζί και η τιμωρία που είχε επιβληθεί από το σύλλογο στην κερκίδα που κάθεται η Green Brigade. Το συγκεκριμένο τμήμα 900 θέσεων είναι ελεύθερο να δεχτεί ξανά τους οπαδούς της Celtic, με μια μικρή λεπτομέρεια. Υπάρχουν κάποιοι στους οποίους θα συνεχίζεται η απαγόρευση εισόδου, όπως φαίνεται χαρακτηριστικά στην επίσημη ανακοίνωση των Bhoys που κάνει λόγο για «επιστροφή της πλειοψηφίας των κατόχων διαρκείας» στη συγκεκριμένη κερκίδα.

Υπάρχουν λοιπόν οπαδοί στη συγκεκριμένη κερκίδα στους οποίους θα εξακολουθήσει να απαγορεύεται η είσοδος στο Celtic Park, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι στην Green Brigade είχε αποκλειστεί από εισιτήρια και στα εκτός έδρας παιχνίδια με Rosenborg και Sunderland.

«Η Celtic θα συνεχίσει να συνεργάζεται με τους οπαδούς καθώς και με τις αρμόδιες αρχές ασφάλειας σταδίου. Στόχος μας είναι να εργαστούμε για να ανοίξει ξανά όλο το συγκεκριμένο τμήμα, κάτι που μπορεί να επιτευχθεί μόνο με τη διασφάλιση ενός ασφαλούς περιβάλλοντος που να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της ομάδας Ασφάλειας του γηπέδου» αναφέρει μεταξύ άλλων η επίσημη ανακοίνωση της Celtic, που ζητά για ακόμα μία φορά τη συγγνώμη και την κατανόηση των οπαδών που έχουν ταλαιπωρηθεί με την ποινή των δύο αγωνιστικών.

πηγή: www.forcelticandscotland.gr

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *