Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Τοποθέτηση Lukaku για τις φήμες

Τη δική του θέση γύρω από τα όσα ακούγονται και γράφονται όλο το τελευταίο διάστημα γύρω από το μέλλον του, ξεκαθάρισε με δημοσιεύσεις στα social media o Romelu Lukaku.

Ο Βέλγος επιθετικός της Everton έχει βρεθεί εδώ και καιρό στο στόχαστρο της Chelsea, και μάλιστα ήταν αρκετά διαδεδομένο πως οι «μπλε» αποτελούν και την δική του προτίμηση. Ωστόσο, η Sun τις τελευταίες ώρες έφερε στο προσκήνιο ένα νέο σενάριο, σύμφωνα με το οποίο ο νεαρός φορ προτιμά την Manchester United λόγω της επιφύλαξής του στο στυλ ποδοσφαίρου του Antonio Conte.

Αυτό φαίνεται πως ήταν και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, με τον Lukaku να τοποθετείται δημόσια, εκφράζοντας την ενόχλησή του για τα όσα γράφονται στον Τύπο. Μάλιστα, στη δεύτερη δημοσίευσή του χρησιμοποιεί και το emoticon ενός ήλιου, αφήνοντας ξεκάθαρα αιχμές κατά της Sun.

«Κάποια από τα ΜΜΕ αυτές τις μέρες είναι πραγματικά ενοχλητικά. Από τη στιγμή που δεν έκανα κάποια επίσημη ανακοίνωση, παρακαλώ μείνετε έξω από τις δικές μου υποθέσεις, οκ;», ήταν το μήνυμα του 23χρονου στα social media. Μένει τώρα να δούμε αν η ενόχλησή του προέρχεται από τα σενάρια κατά της Chelsea ή αν γενικότερα δεν έχει λάβει κάποια απόφαση για το μέλλον του.

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *