Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Τους διέλυσε και κυνηγάει την Chelsea

Καταιγιστική εμφανίστηκε η Tottenham εναντίον της Watford, χωρίς να δώσουν κάποια ευκαιρία στους φιλοξενούμενους για να διεκδικήσουν το παιχνίδι πετυχαίνοντας 3 γκολ από το 1ο ημίχρονο.Στο 2ο ημίχρονο η Tottenham πάλι μπήκε πιο δυνατά με αποτέλεσμα το σκορ να ολοκληρωθεί 4-0.

Αναλυτικά οι σπουδαιότερες φάσεις:

H πρώτη ευκαιρία πραγματοποιήθηκε στο 9′, όπου ο Janssen εξασφάλισε χώρο μέσα στην περιοχή και εξαπέλυσε ένα σουτ στην κάτω δεξιά γωνία, με τον Gomes να κάνει μία εξαιρετική απόκρουση κρατώντας το 0-0

Στο 19′ o Janssen έκανε κίνηση και πήρε μία φανταστική πάσα μέσα στην περιοχή και σούταρε αλλά η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι.

Κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, στο 33′ ο Son πασάρει στον Dele Alli ο οποίος παίρνει την μπάλα και εξαπολύει ένα έξοχο σουτ από την άκρη της περιοχής με στόχο την πάνω δεξιά γωνία,με τον Gomes να μην μπορεί να αποκρούσει γράφοντας έτσι το 1-0

Στο 39′ ο Eric Dier πήρε την μπάλα από την άκρη της περιοχής και εξαπέλυσε ένα χαμηλό σουτ με στόχο την δεξιά γωνία.Ο Gomes δεν κατάφερε να κρατήσει την μπάλα εκτός εστίας κάνοντας έτσι το 2-0 για τα »Σπιρούνια».

Λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου και για την ακρίβεια στο 44′ ο Eriksen περνάει μια πάσα στον Son, ο οποίος με ένα σουτ από μακρινή απόσταση με στόχο την αριστερή γωνία, κερδίζει τον τερματοφύλακα της Watford, κάνοντας έτσι το 3-0.

Στο 63′ Son πατάει περιοχή και διατηρώντας την ψυχραιμία του, σουτάρει στην κάτω αριστερή γωνία κάνοντας έτσι το 4-0

Στο 81′ ο Son παίρνει μια μπαλιά μέσα στην περιοχή και βρίσκει τον χώρο και σουτάρει.Η μπάλα πήγε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι.

Κατά την διάρκεια του 84ου λεπτού ο Son πήρε μία όμορφη πάσα στην άκρη της περιοχής, με τον ίδιο να σουτάρει προς την εστία με την μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι.

Λίγο πριν την λήξη του παιχνιδιού στο 94′ ο Kane έπιασε ένα σουτ από μέση απόσταση με την μπάλα να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι.

Αναλυτικά οι 11αδες:

Tottenham: Lloris, Trippier, Alderweireld, Vertonghen, Davies, Dier, Dembele(Sissoko), Son(Onomah), Alli, Eriksen, Janssen(Kane)

Watford: Gomes, Janmaat, Cathcart, Mariappa, Holebas, Amrabat(Deeney),Doucoure(Zuniga), Cleverley, Niang, Okaka(Kabasele), Success

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *