Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Του αρέσει του Lampard ο Conte

Κατά την άποψη του πρώην ποδοσφαιριστή της Chelsea,Frank Lampard, του αρέσει το πάθος που βγάζει στο γήπεδο ο Conte καθώς οδηγεί την Chelsea στην κατάκτηση της Premier League.

Αυτήν την στιγμή, ο Conte θέλει 15 βαθμούς για να κερδίσει και μαθηματικά τον τίτλο της Premier League και να προσθέσει το 6ο τρόπαιο στην ιστορία της Chelsea.

Τα περισσότερα εύσημα από όλους στην ομάδα πάνε σίγουρα στον Ιταλό τεχνικό,Antonio Conte,ο οποίος έφερε ριζικές αλλαγές στην ομάδα, αλλάζοντας το στυλ παιχνιδιού της και ο Lampard πιστεύει πως ο Ιταλός αξίζει πολλά συγχαρητήρια.

Συγκεκριμένα ο Lampard σε συνέντευξη που παραχώρησε είπε:«Είναι πραγματικά μια απίστευτη αλλαγή.Αυτό που πραγματικά με εντυπωσίασε είναι ότι ο τρόπος παίζουν πηγάζει από το πως ξέρουν την δουλειά τους οι προπονητές.Αυτό το σύστημα πια πολλοί το αντιγράφουν και παίζουν με 3 πίσω.Η Chelsea όμως τα καταφέρνει τέλεια σε όλες τις θέσεις.Είναι πραγματικά μια ολοκληρωμένη ομάδα, αλλά τα εύσημα πρέπει να δοθούν στον προπονητή.Λατρεύω το πάθος που δείχνει.Η Chelsea είναι η ομάδα μου και σου αρέσει όταν βλέπεις κάποιον προπονητή πόσο μάλλον της ομάδας σου να παθιάζεται έτσι».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *