Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Το καλύτερο φινάλε για τα «Σπιρούνια»

Καταιγιστική εμφανίστηκε η Tottenham στο τελευταίο της παιχνίδι αυτήν την σεζόν, διαλύοντας σε εκτός έδρας παιχνίδι την Hull me 1-7!

Αναλυτικά οι σημαντικότερες ευκαιρίες:

Μόλις στο 11′ ο Kane υποδέχεται τέλεια μία πάσα στην άκρη της μεγάλης περιοχής, από τον Eriksen και κάνει ένα καλό σουτ στην κάτω δεξιά γωνία κάνοντας το σκορ 0-1.

2 λεπτά αργότερα, στο 13′ ο Kane πήρε μία πάσα μέσα στην περιοχή και έστειλε την μπάλα πίσω από τον τερματοφύλακα κάνοντας το 0-2.

Ο Son στο 35′ μετά από μία πάσα που πήρε μέσα στην περιοχή, κάνει ένα σουτ προς την κορυφή της εστίας με τον τερματοφύλακα της Hull να κάνει μια καταπληκτική απόκρουση.

Λίγο πριν το τέλος του παιχνιδιού, στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Dele Alli παίρνει μία πάσα στην περιοχή και στέλνει την μπάλα με δύναμη στην κάτω δεξιά γωνία, κάνοντας το 0-3.

Στο 67′ ο Niasse, δίνει την μπάλα στον Clucas, κάνοντας ένα σουτ μέσα από την περιοχή που καταλήγει στην δεξιά πλευρά της εστίας, κάνοντας το 1-3.

2 λεπτά αργότερα, στο 68′ ο Eriksen μετά από μία σέντρα, από χτύπημα φάουλ, βρήκε τον  Wanyama, ο οποίος άλλαξε λίγο την πορεία της μπάλας και την έστειλε μέσα από το αριστερό δοκάρι χωρίς να αφήνει ελπίδα στον Marshall για απόκρουση, κάνοντας το 1-4.

Στο 72’ο Kane πήρε μια γλυκιά μπαλιά μέσα στην περιοχή και ψύχραιμα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, πετυχαίνοντας χατ-τρικ και κάνοντας το 1-5.

Στο 84′ ο Ben Davies βρήκε χώρο να σουτάρει λίγο έξω από την περιοχή, ,κερδίζοντας τον τερματοφύλακα της Hull, κάνοντας το 1-6.

3 λεπτά αργότερα, ο Trippier επιδεικνύει την εξαιρετική τεχνική του και κάνει μια ωραία ψηλή σέντρα μέσα στην περιοχή,με τον Alderweireld να στέλνει με κεφαλιά την μπάλα μέσα από το αριστερό δοκάρι, με τον πίνακα του σκορ να γράφει 1-7.

Αναλυτικά οι 11αδες:

Hull City: Marshall; Davies, Ranocchia, Dawson; Elabdellaoui, Huddlestone, N’Diaye, Clucas, Tymon; Niasse, Bowen

Tottenham:Lloris,Trippier, Alderweireld, Vertonghen, Davies, Dier, Wanyama, Eriksen, Son, Dele, Kane

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *