Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Το «10» έχει νέο κάτοχο [ΒΙΝΤΕΟ]

Η Manchester United παρουσίασε το νέο 10άρι της. Μετά την σοκαριστική αποχώρηση του Wayney Rooney από τους «κόκκινους διαβόλους», το νούμερο 10 δεν είχε κάτοχο. Όλα αυτά μέχρι πριν μερικά λεπτά. Με το παρακάτω βίντεο η Manchester United παρουσίασε το νέο της 10άρι και είναι…

 

Ο Zlatan Ibrahimovic, όπως εδώ και πολύ καιρό περιμέναμε, επιστρέφει δυναμικά στην ενεργό δράση και στον σύλλογο του Manchester που άφησε…ανοιχτές υποθέσεις. Ο 35χρονος επιθετικός που πραγματοποίησε 46 εμφανίσεις και πέτυχε 28 γκολ επιστρέφει μετά τον τραυματισμό του, για να το πιάσει από εκεί που το άφησε.

Σε δηλώσεις του ο Σουηδός φορ ανέφερε: «Είμαι πίσω για να τελειώσω αυτό που ξεκίνησα. Ήταν πάντοτε δική μου και του κλάμπ η πρόθεση να μένω. Δεν μπορώ να περιμένω να επιστρέψω στο γήπεδο του Old Trafford, αλλά ξέρω επίσης ότι πρέπει να μου αφιερώσω χρόνο και να περιμένω μέχρι να είμαι έτοιμος. Έχω δουλέψει σκληρά και θα συνεχίσω να το κάνω για να είμαι σίγουρος πως είμαι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για την επιστροφή μου στο γήπεδο.»

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *