Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Τρείς σφυριές από τη West Ham

Η West Ham επιβλήθηκε με 3-0  της Crystal Palace για την 21η αγωνιστική της Premier League στο Στάδιο του Λονδίνου.

Στο πρώτο μέρος οι δύο ομάδες μπήκαν αρκετά προσεκτικά, εξουδετερώνοντας ουσιαστικά η μία την άλλη. Το 0-0 ήταν μάλλον κολακευτικό. Στην επανάληψη υπήρχε μόνο μία ομάδα στο γήπεδο, η West Ham. Τα «Σφυριά» με μεγάλο πρωταγωνιστή το Michael Antonio, που ήταν μέσα σε όλα τα γκολ, έφτασε στο 3-0 με σκόρερς τους Feghouli (68’), Carroll (79’) και Lanzini (86’). Με τη νίκη αυτή η ομάδα του Bilic έφτασε τη 12η θέση και τους 25 βαθμούς.

Στον αντίποδα οι φιλοξενούμενοι ήταν ανταγωνιστικοί για 45 λεπτά, ωστόσο κατέρρευσαν μόλις δέχτηκαν το πρώτο γκολ. Ο Sam Allardyce παρέμεινει για μια ακόμη αγωνιστική χωρίς νίκη από τότε που ανέλαβε τις τύχες της Crystal Palace. Πλέον, οι «Αετοί» είναι τέταρτοι από το τέλος ισοβαθμώντας με τη Hull στους 16 βαθμούς.

Tο ματς

Ο Slaven Bilic παρέταξε την ομάδα του με 3-4-2-1, έχοντας τους Collins, Reid, Ogbonna στην τριάδα της άμυνας,μπακ χαφ τους Antonio, Cresswell, στο κέντρο τους Noble, Obiang, Feghouli, Lanzini και τον Andy Carroll μοναδικό προωθημένο. 4-2-3-1 για το Sam Allardyce, με τους Tomkins, Dann, Delaney, Ward στην άμυνα, τους Ledley, McArthur στο κέντρο και τους Townsend, Cabaye, Puncheon πίσω από το Benteke.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να πάρουν τον έλεγχο και τις άμυνες να εξουδετερώνουν τις όποιες προσπάθειες. Οι γηπεδούχοι απείλησαν πρώτοι στο 27’, με το Noble να βρίσκει με σέντρα από δεξιά τον Carroll, αλλά το σουτ του έφυγε λίγο άουτ. Η Crystal Palace απάντησε 31’, αλλά ο Randolph μπλόκαρε το εναέριο βολέ του Cabaye. Οι «Αετοί» άγγιξαν το γκολ στο 35’. Ο Townsend εκτέλεσε το φάουλ από δεξιά, βρήκε τον Tomkins στην περιοχή, που αστόχησε μπροστά στο τέρμα. Στο 40’ ο Noble δοκίμασε το πόδι του, χωρίς επιτυχία. Αυτή ήταν κι τελευταία καλή στιγμή του πρώτου μέρους.

Το δεύτερο ημίχρονο η West Ham μπήκε δυνατά, με τον Carroll να χάνει καλή ευκαιρία στο 46’. Στο 54’ και πάλι ο Άγγλος αστόχησε από πλεονεκτική θέση. Τα «Σφυριά» άνοιξαν το σκορ στο 68’. Ο Antonio έφυγε στην πλάτη της άμυνας από αριστερά, έκανε το γύρισμα αφού απέφυγε το Hennessey και ο Feghouli  με προβολή πέτυχε το 1-0. Η Crystal Palace επιχείρησε να απειλήσει, αλλά οι ενέργειες των Lee στο 74’ και Remy στο 75’, εξουδετερώθηκαν από την άμυνα της West Ham. Ο Antonio απέτυχε να κάνει το 2-0 στο 76’, μετά από ωραία ενέργεια του Lanzini. Ωστόσο, το δημιούργησε στο 79’. Με σέντρα από αριστερά βρήκε τον Andy Carroll στην περιοχή και ο υψηλόσωμος φορ έκανε το 2-0 με εκπληκτικό γυριστό σουτ. Οι γηπεδούχοι πέτυχαν και τρίτο γκολ στο 86’. Ο Antonio έφυγε στην αντεπίθεση, έδωσε για τo Lanzini και ο Αργεντινός με λόμπα, διαμόρφωσε το 3-0, σφραγίζοντας την επικράτηση της ομάδας του.

Ενδεκάδες:

West Ham: Randolph, Collins, Reid, Ogbonna (Byram 45’), Antonio (Fletcher 89’), Cresswell, Noble, Obiang, Feghouli, Lanzini (Fernandes 87’), Carroll

Crystal Palace: Hennessey, Tomkins, Dann, Delaney, Ward, Ledley (Schlupp 81’), McArthur (Lee 70’), Townsend (Remy 70’), Cabaye, Puncheon, Benteke

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *