Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Υπερασπιστής του Adam ο Hughes

Ο προπονητής της Stoke Mark Hughes εμφανίστηκε έκπληκτος στο ενδεχόμενο τιμωρίας του Adam, για την κόντρα του με το Sanchez.

Ο έμπειρος μέσος φάνηκε να κλωτσάει τον Alexis Sanchez στην ήττα της ομάδας του από την Arsenal με 3-1 το Σάββατο. Η Stoke αναμένεται να κληθεί σε απολογία από την Ομοσπονδία για το συμβάν, με το Hughes όμως να μην περιμένει κάτι τέτοιο.

Η ομάδα του φιλοξενεί τη Southampton για το πρωτάθλημα την Τετάρτη, με το Muniesa να είναι αμφίβολος εξαιτίας τραυματισμού στο γόνατο αλλά και τον Glenn Johnson με λοίμωξη στο μάτι. Επίσης, εκτός θα είναι οι Shawcross, Butland και Cameron. Αντίθετα, επιστρέφει ο Walters.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Mark Hughes: » Θα μείνω έκπληκτος, εάν διατυπωθεί οποιαδήποτε κατηγορία. Έγινε πολύ γρήγορα. Όταν το δείς αργά, καρέ καρέ, άνθρωποι πέφτουν κάτω, αλλά σε κανονικό χρόνο ο Sanchez έχει πέσει πάνω στο βηματισμό του Charlie και εκείνος δεν έχει χρόνο να τον αποφύγει. Οι διαιτητές στο Sky επικεντρώθηκαν σε αυτό σήμερα το πρωί και έχουμε την ίδια άποψη. Είμαστε λίγο ευάλωτοι στην άμυνα αυτή την περίοδο και αυτό συμβαίνει. Όλοι θα χρειαστούν. Θα δώσω έμφαση στα παιδιά που λείπουν από την ομάδα αυτή τη στιγμή. Σήμερα κάναμε μόνο ζέσταμα, αλλά ελπίζουμε αύριο ότι οι Shawcross και Walters θα βρίσκονται στις επιλογές. Σήμερα ήταν εκτός και δε γνωρίζουμε αν αύριο θα είναι διαθέσιμοι «.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *