Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Φήμες για Mancini και West Ham

Με την ολοκλήρωση τριών αγωνιστικών στην Premier League,η ομάδα που εντυπωσίασε τους πάντες την μεταγραφική περίοδο φαίνεται να βρίσκεται σε κρίση.Η West Ham,αναζητά ακόμα τον πρώτο βαθμό στην Premier League,μετρώντας 3 ήττες στα πρώτα παιχνίδια.

Το Σαββατοκύριακο αναμένεται η επανέναρξη της Premier League,με την West Ham να αγωνίζεται για πρώτη φορά την φετινή σεζόν απέναντι από τους οπαδούς της.

H West Ham υποδέχεται την Huddersfield,με τους δεύτερους να έχουν εντυπωσιάσει στις πρώτες 3 αγωνιστικές και βρίσκονται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Αυτό θα είναι ένα από τα κρισιμότερα παιχνίδια στην καριέρα του Slaven Bilic,με τα «Σφυριά» να αναζητάνε ήδη τον πιθανό αντικαταστάτη του,με τον πρώην προπονητή της Manchester City,Roberto Mancini,να βρίσκεται ψηλά στην λίστα.

Παρόλα αυτά είναι ξεκάθαρο,πως η διοίκηση έχει δώσει κάποιον χρόνο στον Κροάτη τεχνικό και σε περίπτωση που δεν ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του συλλόγου του Λονδίνου,θα προβούν σύντομα σε αλλαγές και το σενάριο με τον 52χρονο Ιταλό τεχνικό είναι ένα πολύ πιθανό σενάριο.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *