Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Χάνει για εννιά μήνες το Wilson η Bournemouth

Εκτός δράσης για εννέα μήνες αναμένεται να μείνει ο Callum Wilson, όπως ανέφερε ειδικευμένος γιατρός του νοσοκομείου του Bournemouth.

Ο Wilson υπέσθη ρήξη πρόσθιου χιαστού στην προπόνηση της προηγούμενης εβδομάδας για δεύτερη φορά στην καριέρα του, καθώς είχε αντίστοιχο τραυματισμό το Σεπτέμβριο του 2015.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του γιατρού Charles Willis-Owen: «Υπάρχει κάθε λόγος να πιστεύουμε πως ο Callum μπορεί να επιστρέψει πίσω στο ποδόσφαιρο, με την κατάλληλη επέμβαση και αποκατάσταση. Το γεγονός ότι θα εγχειριστεί ενώ βρίσκεται σε καλή κατάσταση θα τον βοηθήσει. Δεδομένου ότι είχε παρόμοιο τραυματισμό πρόσφατα, επίσης θα τον βοηθήσει στην αποθεραπεία του. Η μοντέρνα μέθοδος αποκατάστασης θα τον κάνει να επιστρέψει γρήγορα στα καλύτερά του. Σίγουρα θα ωφεληθεί από ένα επιπλέον μόσχευμα εμπροσθοπλάγιου συνδέσμου. Τυπικά, σε εννέα μήνες θα μπορεί να αγωνιστεί. Αν το κάνει συντομότερα, θα υπάρξει ρίσκο να μην μπολιαστεί το μόσχευμα, γεγονός που θα απειλήσει την καριέρα του».

Ο Eddie Howe δήλωσε για τον τραυματισμό του παίκτη του: «Είμαστε όλοι στεναχωρημένοι με τον Callum. Αυτό που είναι σημαντικό τώρα είναι να λάβει υποστήριξη και αγάπη από την οικογένεια, τους φίλους, τους συμπαίκτες του και όλους όσους σχετίζονται με την Bournemouth. Ο Callum έδειξε απίστευτος χαρακτήρα και αποφασιστικότητα για να επιστρέψει από μια παρόμοια κατάσταση πέρσι και ξέρουμε πως έχει τη δύναμη να κάνει ξανά το ίδιο».

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *