Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

(Χ)έρι χέρι στην κορυφή

Μπορεί να μην πέτυχε νίκη αλλά οι Λονδρέζοι πήραν τον πολυπόθητο βαθμό της ισοπαλίας και βρίσκονται στην κορυφή του ομίλου.

Match Report:

Με πρωταγωνιστή τον Γάλλο Lloris η Tottenham κατάφερε να μείνει στο 1-1 με τη Real Madrid και να αγγίξει την πρόκριση. Μπορεί από νωρίς η Ισπανική ομάδα να έδειξε τα δόντια της με δοκάρι του Ronaldo στο 5′, η Tottenham ήταν εκείνη όμως που άνοιξε το σκορ. Στο 28′ ο Varane μετά από λάθος του βλέπει τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα της δικής του εστίας και να γράφει το 1-0 στον πίνακα του σκορ. Ο Harry Kane προσπάθησε να διπλασιάσει τα τέρματα όμως η κεφαλιά του έφερε τη μπάλα πάνω στον Navas που βρισκόταν εκεί για να σώσει την κατάσταση. Και ενώ η Real προσπαθούσε να επιβάλει ρυθμό, η Tottenham προσπαθούσε με αντεπιθεσεις και στημένα να απειλήσει τον τερματοφυλακα. Το μοναδικό γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Ronaldo. Στο 42′ ο Aurier ανατρέπει άτσαλα τον Kroos στην μικρή περιοχή και ο Πορτογάλος γράφει το 1-1.

Το σκορ παρέμεινε και στο δεύτερο ημίχρονο με τον Lloris να πραγματοποιεί σπουδαία εμφανιση και να σταματά αρκετές φορές τόσο τον Benzema όσο και τον Ronaldo που απειλούσαν συνεχώς την εστία του. Η ισοπαλία δίνει από έναν βαθμό και στις 2 ομάδες που βρίσκονται αγκαλιά με την πρόκριση στους 16 αφού έχουν καταλάβει τις 2 πρώτες θέσεις του ομίλου. Στο άλλο παιχνίδι ισόπαλες παρέμειναν και οι Apoel και Dortmund με ίδιο σκορ (1-1).

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *