Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Χαρούμενος που επέστρεψε ο Byram

Εντυπωσιακός ήταν στην επανεμφάνισή του κόντρα στην Crystal Palace o Sam Byram, δείχνοντας πως ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του.

Ο 23χρονος, που αντικατέστησε τον Angelo Ogbonna στο 3-0 της West Ham απέναντι στους «Αετούς», τόνισε πως ήταν ο καλύτερος τρόπος για να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση, παρά το γεγονός πως απουσιάζε για τρείς μήνες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Ήταν ένα υπέροχο παιχνίδι για να επιστρέψω. Νομίζω πως τα πήγαμε καλά στο δεύτερο ημίχρονο. Ήμασταν λίγο αργοί στο πρώτο στις κινήσεις μας μα την μπάλα. Ωστόσο, στο δεύτερο είχαμε κάποιες καλές κινήσεις και πετύχαμε τρία γκολ. Το να είσαι στον πάγκο, πάντα σου δίνει μια ευκαιρία να επιστρέψεις, οπότε σιγουρεύτηκα που ήμουν έτοιμος, έκανα καλό ζέσταμα και ήμουν χαρούμενος με την επιστροφή μου. Νιώθω λίγο σκουριασμένος για να είμαι ειλικρινής. Είναι ακόμη νωρίς για μένα, αλλά είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με αυτό. Τώρα έχω ακόμη μια εβδομάδα μέχρι το επόμενο παιχνίδι, ώστε να αποκτήσει λίγη φόρμα και να συνεχίσω να δείχνω στον προπονητή μου, τι μπορώ  να κάνω στην προπόνηση».

 

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *