Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Χειρουργήθηκε με επιτυχία ο Ibrahimovic

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η χειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη ο Zlatan Ibrahimovic, μετά τον σοβαρότατο τραυματισμό που υπέστη στο παιχνίδι με την Anderlecht.

Ο Σουηδός φορ έπαθε σοβαρή ζημιά στους χιαστούς του γονάτου και θα μείνει εκτός δράσης τουλάχιστον μέχρι τις αρχές του 2018, με τον ατζέντη του πάντως να τονίζει πως αυτό δεν θα τελειώσει την καριέρα του. Μάλιστα, στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Mino Raiola αναφέρεται πως ο Zlatan ξεκίνησε ήδη το στάδιο της αποκατάστασης στις ΗΠΑ και φυσικά δεν σκοπεύει να τα παρατήσει.

«Ο Zlatan Ibrahimovic χειρουργήθηκε με επιτυχία στο γόνατο. Θα επιστρέψει πλήρως και δεν πρόκειται για έναν τραυματισμό ο οποίος θα τελειώσει την καριέρα του. Ο Zlatan ξεκίνησε την αποκατάσταση στο UPMC και θα παραμείνει υπό τη φροντίδα των γιατρών Fu και Musahl κατά την ανάρρωσή του. Ο παίκτης και η ιατρική ομάδα δεν θα είναι διαθέσιμοι για δηλώσεις τώρα. Περισσότερες ενημερώσεις θα έρθουν αργότερα», σημειώνει στην ανακοίνωσή του ο Raiola.

Να σημειωθεί πως το συμβόλαιο του 35χρονου με την United ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και ακόμη ουδείς γνωρίζει αν θα παραμείνει στο Old Trafford ή ο τραυματισμός του θα αλλάξει τα δεδομένα.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *