Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Χτυπάει πόρτα ενδεκάδας ο Berahino

Έτοιμος για να βρεθεί στη βασική ενδεκάδα της Stoke, μετά τις επιπλέον προπονήσεις που πραγματοποίησε, εμφανίστηκε ο Saido Berahino.

Ο Άγγλος επιθετικός ήρθε τον Ιανουάριο στην ομάδα του Mark Hughes, έχοντας συμμετοχή μονάχα ως αλλαγή. Στο επερχόμενο παιχνίδι της Stoke με την Tottenham την Κυριακή ενδέχεται να ξεκινήσει για πρώτη φόρα, με τον ίδιο να τονίζει πως είναι εδώ και καιρό έτοιμος.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε: «Έχω δουλέψει πολύ με την ομάδα, αλλά επίσης και μόνος μου καθημερινά, ώστε να βεβαιωθώ πως θα επιστρέψω στα επίπεδα που θέλω και με θέλουν. Η επιπλέον δουλειά τελείωσε τώρα επειδή είμαι σε καλή κατάσταση και είναι η ώρα να το δείξω, αυξάνοντας τα λεπτά συμμετοχής μου στην Premier League. Έχω χρησιμοποιηθεί ήδη σε δύο παιχνίδια, κάτι που ήταν φανταστικό για μένα, αλλά το επόμενο βήμα είναι να προσπαθήσω να ξεκινάω στα παιχνίδια, ελπίζοντας πως μπορώ να έχω καλή απόδοση. Έξω από τα γήπεδα μιλάω με τα παιδιά για το πως παίζω και τις κούρσες που αρέσει να κάνω. Θεωρώ ότι αυτό θα μας βοηθήσει να καταλάβουμε ο ένας τον άλλον, όταν έρθουν οι μέρες των αγώνων».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *