Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

«Χτύπημα» με Vermaelen ετοιμάζει η Watford

Την απόκτηση ενός πρώην αμυντικού της Arsenal θα κυνηγήσει το καλοκαίρι η ομάδα της Watford, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της Mirror.

Ο λόγος για τον Thomas Vermaelen, τον πρώην αρχηγό των «Gunners» η καριέρα του οποίου έχει πάρει την κατιούσα από τότε που αποχώρησε από το Λονδίνο. Ο Βέλγος αμυντικός τα τελευταία χρόνια έχει ταλαιπωρηθεί πολύ από τραυματισμούς με αποτέλεσμα να μην έχει εδραιωθεί ούτε στη Barcelona, όπου ανήκει, αλλά ούτε και στη Roma που αγωνίστηκε φέτος ως δανεικός.

Πολύ χαρακτηριστικό μάλιστα το γεγονός ότι από το 2014 που ο Vermaelen άφησε την Arsenal για τη Barcelona έχει καταγράψει μόλις 11 συμμετοχές στη La Liga, ενώ φέτος στη Roma πήρε στα πόδια του μόλις 12 παιχνίδια εξαιτίας τραυματισμών και τιμωριών. Έτσι, ο δανεισμός του θα λήξει και ο 31χρονος θα επιστρέψει στο Camp Nou, όπου όμως ούτε εκεί έχει μέλλον.

Η Watford, λοιπόν, είναι έτοιμη να εκμεταλλευτεί τις περιστάσεις και να τον αποκτήσει ως δανεικό από τους «blaugrana», προσφέροντάς του την ευκαιρία να κάνει restart στην καριέρα του αλλά και να αγωνιστεί ξανά στην Premier League. Οι «Hornets» αντιμετώπισαν σοβαρό πρόβλημα φέτος στην άμυνα εξαιτίας των τραυματισμών αλλά και των καρτών και θέλουν να ενισχυθούν στο χώρο αυτό προκειμένου να υπάρχει βάθος πάγκου.

Έτσι, μένει να φανεί αν υπάρχει πιθανότητα να ξαναδούμε τον παίκτη που αγωνίστηκε για μια πενταετία στην Arsenal να επιστρέφει σε γνώριμα εδάφη αναζητώντας μια ακόμη ευκαιρία.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *