Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ψάχνει αντικαταστάτες η Arsenal

Τους παίκτες εκείνους που θα αντικαταστήσουν τον Alexis Sanchez και τον Mesut Ozil σε περίπτωση που δεν ανανεώσουν τα συμβόλαια τους ψάχνουν στην Arsenal.

Θέμα έχει δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα με τις ανανεώσεις των συμβολαίων των Alexis Sanchez και Mesut Ozil. Ο Χιλιανός εξτρέμ έχει διαμηνύσει προς πάσα κατεύθυνση πως θέλει μία γενναία αύξηση αποδοχών, ενώ ο δεύτερος σκέφτεται το ενδεχόμενο επιστροφής στη Real Madrid, μιας και θέλει να επανέλθει στους τίτλους, κάτι που προς το παρόν, δεν του προσφέρουν οι «Κανονιέρηδες».

Μπροστά στο ενδεχόμενο λοιπόν αποχώρησης των δύο παικτών, η διοίκηση των Λονδρέζων και ο Arsene Wenger ψάχνουν ήδη τους παίκτες που μπορούν να επανδρώσουν το ρόστερ. Ο ένας είναι και αυτός Γερμανός και δεν είναι άλλος από τον Marko Reus. Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα από το Νησί, ο διεθνής εξτρέμ έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2019, όμως δεν θα ήταν αρνητικός σε μία μετεγγραφή εκτός συνόρων, ειδικά αν ήταν με ένα ισχυρό οικονομικά συμβόλαιο.

Η άλλη περίπτωση παίκτη που εξετάζεται είναι ο Dimitri Payet. Ο Γάλλος όπως δήλωσε και ο ίδιος, θα ήθελε να συνεργαστεί με τον συμπατριώτη του, Arsene Wenger, και να μπει σαν play maker στο παιχνίδι της Arsenal. Βέβαια το πρόβλημα στην περίπτωση του Payet είναι η ζήτηση που έχει, μιας και η Real Madrid ενδιαφέρεται επίσης για τον παίκτη.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, η Arsenal δείχνει πως είναι προετοιμασμένη για όλα τα ενδεχόμενα, αν και θα ήθελε να παραμείνουν στο ρόστερ οι Sanchez και Ozil.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *