Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

«Ψάχνεται» για τερματοφύλακα η City (;)

Σε αναζήτηση τερματοφύλακα βρίσκεται η Manchester City μετά τις κακές εμφανίσεις του Claudio Bravo, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα.

Θέμα έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες στην Manchester City μετά και τις άσχημες εμφανίσεις του Claudio Bravo κάτω από τα δοκάρια της ομάδας με αποτέλεσμα να είναι έντονη η… «μουρμούρα» για τον Χιλιανό.

Σαν να μην έφτανε αυτό, την παρουσία τους σήμερα έκαναν σενάρια που θέλουν τους «Πολίτες» να ενδιαφέρονται για την απόκτηση τερματοφύλακα. Σύμφωνα, λοιπόν, με αυτά τα σενάρια, η City ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Geronimo Rulli, του βασικού τερματοφύλακα της Real Sociedad.

Ο Rulli άνηκε μέχρι το 2016 στο δυναμικό της ομάδας από το Μάντσεστερ, όμως δεν αγωνίστηκε ποτέ και παραχωρήθηκε στην Real Sociedad, όμως υπάρχει στο συμβόλαιο του ρήτρα επαναγοράς έναντι 14 εκατομμυρίων λιρών.

Βέβαια, αν ισχύει το δημοσίευμα τότε μαζεύεται αρκετός κόσμος κάτω από τα δοκάρια της ομάδας του Pep Guardiola αφού θα υπάρχουν εκτός από τον Rulli και τον Bravo, ο Caballero που λογίζεται ως δεύτερος, αλλά και ο Joe Hart, ο οποίος είναι αυτή τη στιγμή δανεικός στην Torino.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *