Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Όλα ανοιχτά για Zaha

Στην παραδοχή πως όλα τα ενδεχόμενα είναι πιθανά το καλοκαίρι σε ό,τι αφορά το μέλλον του Wilfried Zaha, προέβη ο τεχνικός της Crystal Palace, Sam Allardyce.

Ο «Big Sam», μιλώντας για τις πιθανότητες αποχώρησης του Άγγλου εξτρέμ το καλοκαίρι παραδέχθηκε πως ίσως η ομάδα να μην καταφέρει να τον κρατήσει και αυτή τη φορά, ενώ αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο της Κίνας. Υπενθυμίζεται, άλλωστε, πως οι «Eagles» έχουν ήδη απορρίψει δύο φορές πρόταση της Tottenham για τον Zaha τον τελευταίο χρόνο.

«Ο Wilfried, εμείς και οι σύλλογοι που τον θέλουν θα αποφασίσουν το μέλλον του στο τέλος. Υπάρχει το σημείο που είναι απίθανο να απορρίψεις μια προσφορά, αυτό είναι ρεαλιστικό. Ελπίζω να μην βρισκόμαστε στο σημείο αυτό για πολύ καιρό, αλλά πάντα υπάρχει πιθανότητα. Και αυτό γιατί πρόκειται για ένα σπάνιο ταλέντο. Ποιος ξέρει πόσο αξίζει; Η Premier League έχει πλέον μεγαλύτερο συναγωνισμό από ποτέ: λέγεται Κίνα. Τώρα οι Κινέζοι κοιτάζουν για νεότερους παίκτες και δίνουν περισσότερα χρήματα από την Premier League για να τους πείσουν να πάνε εκεί», ήταν τα λόγια του Allardyce.

Να σημειωθεί πως ο Zaha είναι πολύ παραγωγικό τη φετινή σεζόν και μέχρι στιγμής μετρά έξι γκολ και 11 ασίστ σε 28 ματς πρωταθλήματος.

 

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *