Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Όλα ανοιχτά με Mahrez και Drinkwater

Δύο περιπτώσεις που απασχολούν πολύ την Chelsea τις τελευταίες ώρες είναι εκείνες των Riyad Mahrez και Danny Drinkwater, ωστόσο όσο περνά η ώρα τόσο πιο απίθανη μοιάζει η μετακίνησή τους στο Λονδίνο.

Δεν είναι λίγα τα βρετανικά ΜΜΕ που κάνουν λόγο για πρόταση ύψους 45 εκατομμυρίων λιρών για τον Αλγερινό εξτρέμ, με το beIN Sports μάλιστα να πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα υποστηρίζοντας πως επετεύχθη συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές. Το σίγουρο είναι ότι το πρωί ο Mahrez αποχώρησε από την αποστολή της Εθνικής Αλγερίας για να ολοκληρώσει μεταγραφή μακριά από τη Leicester, με τα σενάρια να μιλούν για μία εκ των Barcelona και Chelsea. Από την πλευρά τους οι «Foxes» υποστηρίζουν πως δεν έχουν λάβει καμία επίσημη πρόταση.

Όσο για τον Drinkwater, ως γνωστόν ο Άγγλος μέσος είναι εδώ και καιρό στο στόχαστρο του Antonio Conte και λέγεται ότι η Chelsea κατέθεσε σήμερα τρίτη προσφορά για την απόκτησή του. Μάλιστα, εδώ και λίγη ώρα κυκλοφόρησε η είδηση πως ο Πορτογάλος Adrien Silva της Sporting Lisbon ταξιδεύει αυτή την ώρα για το Λέστερ, κάτι που πιθανόν να σηματοδοτήσει την αποχώρηση του Drinkwater.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *