Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Όχι στης West Brom για Evans

Σύμφωνα με δημοσιεύματα,η West Brom απέρριψε την προσφορά 21 εκατομμυρίων της Leicester City,για την απόκτηση του Johny Evans.

Τον τελευταίο καιρό οργιάζουν οι φήμες που θέλουν τον 29χρονο να αποχωρεί από το Hawthrons,με την Manchester City να ήταν πριν λίγο καιρό η ομάδα με τις περισσότερες ελπίδες να τον υπογράψει.

Παρόλα αυτά η West Brom απέρριψε και την Manchester City με τις φήμες να θέλουν τους «Πολίτες» να επανέρχονται με καλύτερη πρόταση.

Η τελευταία πρόταση που έσκασε στο τραπέζι,ήταν αυτή της Leicester,αλλά η West Brom απάντησε αρνητικά.

Στο παιχνίδι της West Brom ενάντια της Stoke,ο Evans δεν ήταν στην αποστολή,με τον ίδιο να διαψεύδει ότι έμεινε εκτός λόγω της πιθανής μεταγραφής και πως το μυαλό του βρίσκεται μόνο στην ομάδα.

Συγκεκριμένα ο 29χρονος ποδοσφαιριστής είπε:«Στην πραγματικότητα,υπάρχουν πολλές φήμες γύρω από το μέλλον μου,αλλά από την δικιά μου μεριά είναι όλα πολύ απλά.Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να αποκτήσω πλήρη φόρμα και να επανέλθω στο γήπεδο και να κάνω το καθήκον μου για την ομάδα.Κάθε μεταγραφική περίοδο υπάρχουν φήμες και ενδιαφέρον από άλλες ομάδες,αλλά εμείς σαν παίχτες δεν πρέπει να το σκεφτόμαστε και να κάνουμε την δουλειά μας.Μέχρι κάποιος να μου πει κάτι διαφορετικό,θα δίνω το 100% μου στην West Brom και το μόνο που σκέφτομαι είναι να επιστρέψω στην ομάδα.Είναι ένας εξαιρετικός σύλλογος και είμαι περήφανος που είμαι ο αρχηγός του».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *