Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Άμεση ανάκαμψη θέλει ο Cahill

Ο Άγγλος αμυντικός πιστεύει πως η Chelsea δεν θα έχει πρόβλημα να επανέλθει στις επιτυχίες, παρά το τέλος του αήττητου σερί της.

Οι «Μπλε» του Λονδίνου μετρούσαν 13 συνεχόμενες νίκες στην Premier League, ώσπου ηττήθηκαν 2-0 από την Tottenham χθες, με τον Cahill να τονίζει πως οφείλουν να δείξουν άμεση αντίδραση.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο Άγγλος στόπερ: «Δεν ήμασταν τόσο γρήγοροι ή έξυπνοι, όσο συνηθίζαμε, χωρίς λόγο. Είχαμε λανθασμένες πάσες, δεν κυκλοφορούσαμε την μπάλα γρήγορα. Ήμασταν ένα επίπεδο κάτω, από ότι τις προηγούμενες εβδομάδες. Οφείλαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας όλη την ώρα. Η στιγμή του πρώτο γκολ, δεν ήταν η ιδανική για μας. Ήταν ένα χτύπημα, που το δεχτήκαμε στο τέλος του ημιχρόνου. Εκείνοι ήταν σε κορυφαία κατάσταση, αξίζουν συγχαρητήρια, τιμωρηθήκαμε για αυτό. Ήταν δύο ίδια γκολ, οπότε θα ανακάμψουμε και θα εστιάσουμε σε αυτό. Δουλέψαμε απίστευτα σκληρά για να βρεθούμε στην κορυφή με αυτή τη διαφορά, οπότε θα βάλουμε τα κεφάλια κάτω και θα το ξανακάνουμε. Είμαστε απογοητευμένοι που χάσαμε ένα παιχνίδι, που δεν ξεπεράσαμε το ρεκόρ, αλλά έχουμε το τωρινό ρεκόρ στη σεζόν, οπότε πρέπει να είμαστε περήφανοι. Όλοι μας είμαστε μέρος αυτού και μια ήττα σε 14 παιχνίδια είναι απίστευτο ρεκόρ. Ήταν ένα υπέροχο σερί, είναι κρίμα που τελείωσε. Μια θετική νότα είναι πως χάσαμε μόλις ένα ματς, οπότε ψυχολογικά δεν πρέπει να υπάρχει πρόβλημα. Έχουμε δυνατές προσωπικότητες στα αποδυτήρια. Δεν πρόκειται να εγκαταλείψουμε την προσπάθεια για έναν αγώνα. Οφείλουμε να προετοιμαστούμε για την αναμέτρηση του κυπέλλου και ελπίζουμε να αρχίσουμε ένα νέο σερί την επόμενη εβδομάδα».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *