Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Έβαλε το χεράκι του o Sanchez

H Arsenal επανήλθε στις νίκες μετά από 2 συνεχόμενες ήττες νικώντας με 2-0 την Hull χάρη σε 2 γκολ του Sanchez.

Με την συγκεκριμένη νίκη η Αrsenal προσπέρασε την Manchester city και έφθασε προσωρινά την Tottenham στην 2η θέση της βαθμολογίας. Με τα γκολ που σημείωσε εν τω μεταξύ ο Sanchez έφθασε τα 17 περνώντας τον Lukaku που έχει 16 γκολ.

Το ματς

Το πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά ισορροπημένο, απόρροια του ότι η Hull είχε την κατοχή. Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία ήταν για τους φιλοξενούμενους με τον Niasse στο 14΄ να σουτάρει και να αποκρούει ο Cech εντυπωσιακά. Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι απέκτησαν τον έλεγχο του παιχνιδιού βγάζοντας φάσεις. Μια ήταν αυτή του Sanchez στο 16΄. Πάντως είχε μεγάλο θέμα με τις σέντρες των ακραίων της, οι οποίες δεν ήταν οι καλύτερες δυνατές. Πάντως το γκολ που άξιζε ήρθε στο 34΄ σε μια αμφισβητούμενη φάση μιας και μετά από καραμπόλες ο Sanchez σκόραρε με το χέρι.

Όσον αφορά το δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Silva μπήκε δυναμικά με τον Niasse να βλέπει στο 51΄ το σουτ να αποκρούεται εντυπωσιακά από τον Cech. Στην συνέχεια η Hull συνέχισε να χάνει ευκαιρίες κυρίως με τον Markovic και τον Elmohamady κάνοντας μια πολύ καλή εμφάνιση, αφήνοντας την με τις εντυπώσεις. Κάπως έτσι στο 93΄o Lucas κέρδισε πέναλτι μιας και ο Clucas απέκρουσε το σουτ με το χέρι και αποβλήθηκε. O Sanchez ευστόχησε κάνοντας το 2-0.

Το 1-0:

634701220

Arsenal: Cech, Mustafi, Koscielny, Gibbs, Bellerin, Chamberlain (Perez 82΄), Coquelin, Sanchez, Walcott (Elneny 69΄), Iwobi (Welbeck 82΄), Ozil

 Hull: Jakupovic, Maguire, Ranocchia, Robertson, Elabdelaoui (Elmohamady 69΄), Huddlestone (Diomande 78΄), N’Diaye, Clucas, Grosicky (Evandro 60΄), Markovic, Niasse

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *