Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Έδρες υπό αμφισβήτιση στη Bundesliga (17/12/16)

Ο Γερμανός …μετανάστης του englishfootball.gr επιστρέφει δριμύτερος!!!

Καλή σας μέρα. Πάμε με δυνατά παιχνίδια σήμερα.

Αναλυτικά η σημερινή μας τριάδα:

Σάλκε-Φράιμπουργκ: Μετά απο 3 συνεχόμενες ήττες σε Europa League και πρωτάθλημα, η Σάλκε έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτέλεσμα. Η Φράιμπουργκ νίκησε δύσκολα την προηγούμενη αγωνιστική την χειρότερη ομάδα της κατηγορίας, Ντάρμσταντ με 1-0. Δυσκολεύεται πολύ εκτός έδρας η Φράιμπουργκ, η οποία μέχρι στιγμής έχει 1 νίκη, 1 ισοπαλία και 5 ήττες στο πρωτάθλημα.

Βόλφσμπουργκ-Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Σε πολύ καλύτερη κατάσταση οι φιλοξενούμενοι που βρίσκονται στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας με μόλις 2 ήττες μέχρι στιγμής. Οι γηπεδούχοι βίσκονται στην 16η θέση με μόλις 10 βαθμούς, έχοντας 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και 8 ήττες. Μπορεί να πάρει αποτέλεσμα η Άιντραχτ Φρανκφούρτης, απέναντι σε μια Βόλφσμπουργκ που δεν έχει γευτεί ακόμα την χαρά της νίκης εντός έδρας (0-2-5).

Μαϊντζ-Αμβούργο: Τρία πολύ δύσκολα παιχνίδια τη σειρά για την Μαϊντζ και ισάριθμες συνεχόμενες ήττες απέναντι σε Χέρτα (εκτός), Μπάγερν (εντός) και την πιο πρόσφατη με την Γκλάντμπαχ εκτός έδρας (1-0). Υποδέχεται σήμερα το Αμβούργο που προέρχεται απο 2 συνεχόμενες νίκες και 4 αγώνες αήτηττο με άλλες 2 ισοπαλίες, οι οποίες την βοήθησαν να ξεφύγει από την προτελεύταια θέση. Πιο δυνατή ομάδα η Μαϊντζ, που είναι και το φαβορί, ωστόσο παρουσιάζεται ανεβασμένο τελευταία το Αμβούργο.

Προγνωστικά Bundesliga:

1420. Σάλκε-Φράιμπουργκ: 1 (1.70)

1529. Βόλφσμπουργκ-Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Χ2 (ΔΕ) (1.55)

1421. Μαϊντζ-Αμβούργο: Χ2 (ΔΕ) (1.85)

Οι αποδόσεις είναι της εταιρείας mybet.com και μπορείται να τις βρείτε από εδω!

Καλή σας επιτυχία!!

Πηγή: www.betdemon.gr

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *